Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
válasz
üzenetére
További jó flamelést. A piac majd eldönti, hogy igazad volt-e. Szerintem nem, a különbség köztünk hogy én nem minősítelek téged az eltérő véleményedért.
Amúgy meg én nem győztelek meg semmiről. Pár mondatom alapján belehelyeztél a kriptót támogató emberek sémájába, majd rámvetítetted az összes ezzel kapcsolatos előítéleted. Utána még némi megerősítési torzítás és meg is érkeztünk egy olyan helyzetbe, ahol te felsőbbrendű vagy, én nem tudok semmit, fentről lefele kommunikálsz, hiszen "nem várhatod el tőlem, hogy megértsem". Jól megmutattad
Mindeközben lövésed nincs rólam.
Azért kíváncsi lennék már csak a perspektívám tágítása érdekében a kripto és a nyugdíjrendszer problémái közötti párhuzamra. De gondolom nem mondod el, hisz úgysem érthetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos fejegységek
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindeközben lövésed nincs rólam.