Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz hszilard666 #36 üzenetére

Az ecosystem önmagában nem értelmezhető egy mbp-nél , csak akkor értelmezhető ha körbeveszed magad egyéb apple eszközökkel. Innentől ugye ott vagyunk, hogy teljesen mindegy neked milyen igényeid lennének mondjuk egy telefon tekintetében, ha akarod ezt a rendszert egyetlen választásod van. Persze utána közel tökéletesen működik egy rendszerként a több eszköz, csak nem biztos , hogy valóban kényelmes. Másrészt a "felhasználóbarát" kérdésköre megint egyéni nézőpont. Ha valakinek kényelmes, hogy mindent a gép csinál és semmi közöd a működéshez, akkor tényleg az. Én azért nem szeretek osx előtt ülni, mert egyszerűen azt érzem hogy abszolút módon hülyének néz a saját számítógépem.

De egyébként igen , egyetértek, ha valakinek kell egy olyan rendszer amit egy imac+mb/p/a+iphone+ipad+appl tv ad, akkor nemhogy nincs jobb megoldás, konkrétan nincs semmiféle más megoldás. Csak ugye amit feljebb írtam. Egy iphone-t még tudnék használni droid helyett (használtam is original iphonetól 6S-ig i5 kivételével mindet) , de asztali rendszerként OSX-et azt már nem. Nekem az egy játszótér maximum , nem egy munkakörnyezet.

Ahogy a Steve Jobs vs Bill Gates epic rap battle-ben is mondják :
    "All the people with the power to create use an Apple ,
    and people with job use PC"

[ Szerkesztve ]

A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.

Új hozzászólás Aktív témák