Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Az ellenség ott körözött a seregem felett, de a repülőkre nem lehetett attackot rakni
Általában 4-6 csoporttal dolgozom, adott esetben még ha mindet egy helyre küldöm is külön megadható a célpontWindows Storeban is van béta? Ott gondolom azért kevésbé konzolos lesz az irányítás (a Halo Wars 1-et már eladtam, az nem jött be amúgy túlságosan)
Azt el tudom fogadni, hogy aki csak játszogatni szeret stratégiával, annak meg tud felelni ez az irányítás is, de nem véletlen Diablozom a PC-n és nem az X1-en, ott is ég és föld a különbség a lehetőségekben isMegnéztem, W10re egyelőre nincs béta sem... Konzolon nem az én játékom lesz ez így ebben a formában, az tuti
Ha W10en lesz rendhagyó irányítás, akkor azzal futok majd még egy kört
-
oriic
HÁZIGAZDA
TDM-nél ha kiírta simán hogy nyertetek, akkor feladta az enemy.
Az irányítás az egy az egyben ugyanaz mint az első résznél, kb mindenre van megfelelő mozdulat. OK a térképre nem lehet rábökni, de van gyors görgetés (LB gomb folyamatosan nyomva), valamint azonnal bármilyen bázishoz, vagy egységhez egy gomnyomásra oda lehet kattintani. Ugyanúgy megvan az egy egység, valamint a teljes sereg gyorskijelölése (local unit, all unit, RB gombot kell használni röviden vagy hosszan)
"repülőket nem lehet jelölni"
Ez nem igazán értem. A repülő egységeket is lehet jelölni.
-
FefeeX
veterán
Team Deathmatch-ként indult, befoglaltuk a fél pályát, és mindig bezúztuk akik jöttek, de bázist nem támadtunk, mégis egyszer csak bejelentette, hogy nyertünk...
Lehet, hogy feladta a másik csapat?
Amúgy meg elég átláthatatlan, mihez mit kell csinálni, mi mire képes, meg hasonlók.
Alapvetően a kontroller nagyon sok olyan kötöttséget tartalmaz, amit nem is szeretnék megszokni
(pl nem lehet a térképre odabökni valahová, hanem scrollozni kell, nagy csapatot nehéz összerendezni, a teljes csapat mozgósítása meg hozza a stratégiai pontokról is az embereket, jelölgetni kell mit támadjon az egység, de mondjuk a repülőket nem lehet jelölni, ilyesmik) -
FefeeX
veterán
Az a helyzet, hogy a kontrolleres statégiának ezelőtt sem voltam híve, meg ez sem tett azzá...
A játékot úgy nyertük meg, hogy nem kellett bezúzni senkit, igazából csak eltelt egy idő, és vége lett.
Nem nagyon értem a lényegét sem, pedig nem egy nagy dolog amúgy, csak ennél komolyabb stratégiákon nőttem fel. Pedig a grafika meg a világ nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával