- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekes
tag
Az biztos, hogy jó a készülék, de nagyon drága. Máshol olcsóbban is meg lehet kapni..
-
Drága sajnos. Laptopba viszont megbítható a cég.
-
dzsidzsas
tag
Én még mindig azt mondom Toshiba AT300 után. Toshibát SOHA TÖBBET!
-
Sanya
nagyúr
ugyanilyen tabletem van csak 7 colos, bár van rajta gorilla glass és 46.000 forint volt. Igaz nem 4, hanem csak 2 magos, de teszi a dolgát. 118.000 forintért ez a tablet egy rablás, főleg, hogy nincs rajta gorilla glass...
-
gergejly
aktív tag
Nehogy má' 125K egy ARM-es vacakért, és még kompromisszumokról beszélnek...
-
a kijelző rendben van még Gorilla Glass nélkül is
Nem. 2013 van lassan.
-
alevan
őstag
Hogy-hogy nem a Mobilaréna tesztelte a készüléket?
-
Dominó85
addikt
válasz
afterwhite09 #22 üzenetére
Áh lelőtted a poént előttem. Sajnos igen túlárazott készülék. Olyan 80k körül már egész jó vétel lenne.
-
afterwhite09
tag
No igen ... tosHIBA...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
matteo_szg #19 üzenetére
Jahogy azokon a helyeken.. Azz lehet. Nem tudom. Én úgy tudom (nem tudom, hogy hol olvastam, lehet csak álmodtam
) hogy a Google Playnek valami jogi akadálya van.. de igyekeznek megoldani.. és pár hónapon belül működésbe léphet, vagy valami ilyesmi..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
matteo_szg #16 üzenetére
A Samsungnak semmi köze a Nexus 10 értékesítéséhez
Már amennyire én tudom.
-
planbmokus
senior tag
7" + 3G/LTE változatban, ugyanezzel a hardverrel, 70-80k körül -> ilyet szeretnék.
-
matteo_szg
őstag
Halkan megjegyzem, Magyarországon semennyire sem számít, a Google mire törekszik a Play áruházas hardverértékesítéseknél. Ráadásul tudtommal a Samsung nem óhajtja értékesíteni a Nexus 10-et, tehát hivatalosan nem lesz forgalomban hazánkban sehogysem. Így pedig a garancia is bizonytalan számomra.
Vagy csak én aggódom túl?
-
menpee
aktív tag
válasz
Matula 007 #7 üzenetére
Én az örökkévalóságnak vettem a TF101-et. Ameddig csapágyas nem lesz, hajtani fogom, mert teljesen elég az is mindenre, ami felmerülhet nálam igényként. Persze nem recskázom a legújabb hiperszuper (olyan 5-6 évvel ezelőtti pc-s grafikával megáldott) játékokra, nem szoktam 10 colon 1080p-s pixeltoszogatást rendezni, és nem festem fel a Quadrant pontszámomat házszám helyett. És ezzel el is fogytak a Tegra3 előnyei. Még egyszer kiemelem, számomra.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
errorcode06 #11 üzenetére
Azért erre a 188-ra én is visszakérdeznék és te hol élsz?
Hogyha itt az usából exportált cucc haszonnal együtt 125e Akkor a 188-al jobban el vagy szállva mint én a 118-al..
Hidd el nem lesz több 120e Ft-nál. Mivel a Google play egységes árakra törekszik. (kontinensenként) De nézd csak meg.. Anglia 319£, EU zóna 399€ -
Zirowe
nagyúr
Folio 100 után soha többet toshiba terméket!
-
Neurotoxin
őstag
"Gondoljunk csak a Folio 100-ra, vagy épp a jóval korszerűbb termékekre, ahol mindig becsúszott valami. De ami volt, elmúlt, ne hánytorgassuk fel a múltat! Egyébként is, a tabletpiac olyan ütemben pörög, hogy lassan már senki sem emlékszik arra, mi volt egy vagy két évvel ezelőtt." Én sajnos emlékszem a Folióra, meg is nyomkodtam az MM-ben, már kiállítani is cikinek éreztem, arról nem is beszélve, hogy akkoriban az első generációs Galaxy tab 7"-el voltak egymás mellett a polcon.
De ez az AT300SE jóra sikeredett, de jóval alacsonyabb árra számítottam!
Azért mert Tegra 3 van benne?Kivel akar versenyezni a Toshiba?
-
Hobbbyt
őstag
Ez egészen addig lesz szép és jó, ameddig nem lesz elérhető a Nexus 10 Magyarországon... EU-s árakból kiindulva 118e Ft-ért. És azzel ez nem egy kategória. Nagyon nem..
-
persil
nagyúr
válasz
Matula 007 #7 üzenetére
"Az olcsó tablet max 50e szerintem. Persze nem ilyen hardverrel."
Pontosan. -
Matula 007
tag
Az olcsó tablet max 50e szerintem. Persze nem ilyen hardverrel. De egy Rockchip RK3066 SoC-val felvértezett IPS paneles kínai csoda is tud ám meglepetést okozni. Persze azok lehet széthullanak 2 éven belül de akkor már úgyis ósdi lesz a hardver mert olyan gyorsan fejlődik ez a piac, hogy nem érdemes egy "életre" tabot venni. Mellesleg még a minőségük sem ótvar a kínai cuccoknak.
-
banhammer
veterán
A 3G-s modemet már szégyelik belerakni?
Nem is olvastam tovább a tesztet amint megláttam, hogy nincs benne mobilkommunikációs eszköz. -
matteo_szg
őstag
Az ára nem jó egyedül. MM-ben 109k a TF300T, 129k-ért pedig dokkolóval árulják. Le is apadt a készlet rendesen...
-
errorcode06
őstag
Én most vettem -igaz használtam- egy AT300-at.
Kicsit döcögve indult az ismerkedésünk, de egész használható tablet. Extra szofvereket, én csak az office-t kaptam, toshiba place, meg egy 7napos mekkafí antivírust, ennyi...
Persze az üzemidő hagy némi kívánnivalót maga után, főleg, miután az ember elolvassa a gyári adatokat.
FullHD video lejátszás, max fényerőn kb 6 óra, ha lejjebb vesszük a fényerőt, akkor ki lehet belőle préselni, olyan 7,5 órát... -
125k, "olcsóbb tablet", GG!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph NVIDIA Tegra 3-mal olcsóbb tabletet gyártani bizony áldozatokkal jár. Megnéztük, hogy ment ez a Toshibának.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Apple Macbook Pro Retina 14" 2021 ELADÓ (M1 pro/32/512)
- HP 2013 ultraslim dokkoló tápegységgel
- Apple Macbook Pro Retina 16" 2021 ELADÓ (M1 pro/16/512)
- Garanciális Asus Vivobook / Ryzen 7 5800H / 16 GB RAM / 1 TB SSD / RTX 3050
- Garanciális, hibátlan MSI Sword 16 HX / i7-13700HX / RTX 4070 / 16 GB RAM / 512 GB SSD /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest