- Nagy teljesítményű Thermaltake hűtőpad combos laptopokhoz
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Perillustris #23 üzenetére
Arra is igaz az elso mondatom masodik fele
Egyedul a Wave 450 johetne szoba, de az meg drotos, raadasul az elerhetosege meg az UltraX-szel vetekszik
Elmeletileg lassan 1 eve letezik, gyakorlatban meg nem lattuk[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #19 üzenetére
Mondom _ergonomikus_ billzet kell, nem ilyen 12 egy tucat egyenes gagyi, Logitech modra nyomorgatott kiosztassal, elbaltazott Ins/Del hatossal.
MX Revo Light-ert meg nem adok ki 26k-t.
Performance MX egyedul a Darkfield Trackingban, meg az Unifying vevoben tud tobbet a nem akciosan 12-13k-ert osztogatott MX1100R-nel, de azt ugye hamargyorsan beszuntettek, hogy megvehesd 2x annyiert az uj, agyonmarketingelt vackokatAkkor mar inkabb veszek egy NED7000-et plusz melle egy Explorer Mouse-t, aztan meg penzem is marad.
De jobban orulnek, ha kijonne a NED7000 v2.0, Explorer Mouse-zal[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
Hosszútávon ráadásul egészségtelen is a használatuk. Abszolút természetellenes helyzetben tartja a csuklót és az ujjakat is. Nyilván meg lehet szokni, de elképzelhető, hogy sok év múlva mindenféle hálás izületi problémák lesznek a következmények. Éppen ezért csak az alkalomszerű használatot javaslom mindenkinek.
Ja, és leginkább konkurencia.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
olee
csendes tag
Microsoft BlueTrack vs. Logitech DarkField
itt a video
CNET Video Logitech Perfomance MX Mouse
Tényleg megy az üvegen.Nekem sokszor volt, szar design helyeken gyakran van üveg (kávézó, váróterem, hotel előtér, étterem, stb.). Aki otthon használja csak, és otthon megy a mostani, annak tényleg csak a görgője lehet érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
olee
csendes tag
A Microrost BlueTrack majdnem mindenhol működik - kivéve az üvegen és a tükröződő felületen. Korábban ezt nem húzták alá, biztos sokan panaszkodtak.
A Logitech Anywhere Mouse MX honlapján viszont azt írják, működik üvegen is. Én sokat utazom, és bazi sokszor van, hogy az alap dell optikai egér, amit adtak a laptophoz, nem megy, úgyhogy gondolkodom egy ilyenen. Kár, hogy a nagyméretű egérnek ilyen béna a kialakítása, nekem a MS Habu (Razor) jött be a legjobban.
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5846&cl=hu,huVan valaki, aki használta bármelyiket (BlueTrack vagy MX), és van némi tapasztalata?
-
Remélem nem jutunk el odáig, hogy csak kisméretű egerek lesznek, mert iszonyat kényelmetlen használni őket, pedig nincs nagy kezem...
https://www.coreinfinity.tech
-
Sicilian
addikt
Jól néznek ki, meg cukik, meg minden, de számomra használhatatlanok és kényelmetlenek..
nothing is true everything is permitted..
-
total90
veterán
A Trust utolsó 4 egere... szerintem nagyon ronda
Egyébként én a múlt héten vettem épp egeret, írtam is róla a Logout-on...ma délután fél 1-kor fog megjelenni az írás, ha érdekel valakit.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
LackoMester
addikt
Gyönyörű.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tDr1v3r
veterán
A Trust-ok nagyon jól néznek ki...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nyunyu
félisten
Meg hogy nincs szines-szagos:
M305 ButterflyAmugy jo-jo, hogy mindenki drotnelkuli laptopegerre gyur, mert most az a trendi, DE mikor kapok vegre a drotnelkuli ergonomikus billzetet Explorer Mouse-zal???
Ergo4000-em lassan szetesik, MX Revo is elmult mar 2 eves, szoval lassan esedekes benne a kinai mikorkapcsolo halal
[ Szerkesztve ]
-
Attila_26
aktív tag
i'm lovin it
-
Dr. Akula
félisten
A Logitech még mindig előrébb tart.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft három BlueTrack-es megoldással, míg a Trust a színes Nanou családdal jelentkezik.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tippmix
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest