- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Most látom csak lett saját topikja a játéknak:
-
kutga
félisten
Elsőre kicsit fanyalogtam, mert az én gépemen igencsak döcög medium beállításokkal.
Miután visszavettem minimumra már egész élvezhető, de a hangulat bőven kárpótol a grafika miatt, kimaxolva tényleg brutál jól néz ki. Mondjuk párszor már dobott ki játék közben, akadnak bugok is, de még így is végig fogom tolni, Stalker rajongóknak szvsz kötelező.
-
kutga
félisten
Cordonban Pyrogeist és Bloodsucker.
Nem rossz a játék.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Silentfrog #47 üzenetére
10 éve én egy TNT2-őt cseréltem Radeon 8500-re...
Egyik se volt korszerű, mikor enyém lett, de nem érdekelt, volt, az a lényeg.
-
törölt tag
1200x1600-ban Max
Static lighting: 250-500 Fps 60-80%
dx9 dinamic lighting: 120-250 FPS 80-96% között megy.
Ha a sun-rays be van kapcsolva, 80 és 200. GPU 96% körül teker.DX9-ben megy minden, alig van vele probléma, De static lighting módban többször előfordult hogy nem tudott betölteni valami textúrát és kidobált.
Saját Keymap-ot nem szereti, van hogy be sem tölt vele a mentés. Ha utána visszaállítom defaultra akkor igen.A játék most kezd csak izgalmas lenni
-
tatararpad
őstag
A játék technikai megvalósítása a béka feneke alatt van, nálam a hangulat sem jött át igazán. De nosztalgiázni jó volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Silentfrog #45 üzenetére
És milyen jó, hogy nem az! 10 éve nem volt nVidia kártyám...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Silentfrog #40 üzenetére
Azért az nagyon nem mindegy, hogy 1280*1024, vagy 1920*1080.
-
hipó
tag
válasz
Silentfrog #40 üzenetére
amikor az írtam, hogy "élsimítás nélkül", úgy gondoltam, hogy amit csak lehetett, felpakoltam maximumra. Azt gondoltam, ha a CoP-ot elbírta a gépem, akkor ezt is vinnie kell. Azért még optimalizálhattak volna rajta.
@PeL: a fű árnyékolás nélkül elveszik a szépsége, attól nem válnék meg : ) De majd kitapasztalom!
Találtam egy tesztet. [link] Atomerőműveken sem szágult.
-
hipó
tag
Hát kell neki gép, nem mondom. Az adatlapomon levő konfiggal 15 és 30 fps között megy élsimítás nélkül fullHD-ban, és még csak nem is lövöldöztem. A különbség meg nem olyan nagy az eredetihez képest grafikában.
-
Sicér
tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki Windows 8.1 Pro X64-en?
Mert nekem nem indul,alkalmazáshibával kiszáll.
Már a telepítésnél is felfigyeltem egy hibára, miszerint a Visual C++ 2013 is hibát jelzett telepítéskor.
Valaki tudna segíteni ebben a dologban, mert nagy rajongója vagyok ennek a sorozatnak, és ezt is szeretném kipróbálni?
Köszönöm! -
törölt tag
Ez nagyon jó hír!
Töltési pontok közelében mozogva újra előbukkanó, de már sokszor legyőzött csapatok/mutánsok problémája sikerült megoldani?
-
PetX
aktív tag
Nálatok minden rendben van az AI -val? Nálam egyszerűen állnak, ha meglövöm őket magukhoz térnek, meg ilyenek...
-
minimumgame
tag
Játékmenet, ha érdekel milyen lett.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az utolsót kicsit túlzásnak érzem, bár lehet csak én.
-
hipó
tag
válasz
Silentfrog #23 üzenetére
Köszi! : )
-
exec79
tag
respect mind a jatek, mind a mod keszitoinek
-
hommeros
őstag
Azért jó sok meló lehetett vele. Grat.
-
hipó
tag
ha fent lesz a torrentoldalakon, leszedem, ez így darabokban nem olyan mókás
-
rétisün
veterán
készül, inkább napok, mint hetek kérdése. a magyarítás készítői már korábban megkapták a fájlokat, szóval a játék megjelenése előtt már el tudták kezdeni a fordítást.
-
Eddig csak begyűjtöttem a Stalker-eket, talán most majd végig is tolom az elsőt...
Mindenesetre nagy riszpekt a készítőknek!
-
-
Radnix
senior tag
Nehéz kibírni, hogy ne töltsem le már most, de majd 1 hét múlva új konfiggal sokkal jobb lesz
-
Egy jó hír hétfőre.
Húzom is le, amint hazaérek. -
aginor
veterán
Sziasztok!
Magyarításról tud valaki valamit esetleg?
-
-
rétisün
veterán
ha már a címben is szerepel, linkek a letöltéshez.
bár gondolom akit érdekel a játék, már rég letöltötte
-
ng0ofy
KORREKTOR
Erre várunk közel két éve (: Egyébként jobb lett volna, ha ősszel vagy télen publikálják, mert így az értékes nyári időt fogom a gép előtt tölteni
-
Vistaboy
veterán
válasz
Winner_hun #3 üzenetére
Köszi, javítottam.
-
PeL
addikt
Esetleg ha ki is próbálnád és nem videók alapján alkotnál véleményt... Hidd el teljesen más videón nézni mint real time a gépeden futtatva. Egyébként messze felülmúlja az eddigi stalker részeket még a pár bugja ellenére is, azok kopárságát, sivárságát és lepusztultsága helyett egy aprólékosan kidolgozott, felfedezni valókkal teli játékot kaptunk. Már a kezdő területre is alig lehet ráismerni, annyira megváltozott az egész. Az eddigi legjobb Stalker játék.
-
kutga
félisten
Stalker sosem a csillogó grafikáról szólt, viszont ha kapható vagy rá akkor a hangulata és az ötletes játékmechanika miatt nem lehetett letenni, még ha minden játékban voltak is kisebb-nagyobb bugok.
Én nagyon örülök hogy kijött végre ez a verzió, hétvégén neki is esek, remélem azért a laposon megröccen még.
-
Winner_hun
félisten
Dinamikus megvilágítás, speciális effektekkel:
64bit operating system - lemaradt a magyar verzió
-
szinpeti
csendes tag
Én kipróbáltam tegnap este, kb. eddig a legátfogóbb, legötletesebb SHOC mod, ami elérhető. Részben magyarok fejlesztették amúgy.
Szerk:
Külön tetszik benne a "taktikai harcrendszer", ami a játékban azt jelenti, hogy csak ahhoz a cuccoshoz férsz hozzá, amit inventoryból felaggatsz az övedre, de ahhoz nem, ami a hátizsákodban van. Realitás jóval nagyobb lett így. -
Spancho
senior tag
Mint az első Stalker-nek ennek is elég 'gagyi' a grafikája(a gépigényhez képest) meg a mozgás (pl azok a mutáns kutyámajomvaddisznyóké)
A hangulata lehet hogy jó ,helyenként még parás is a videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest