-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a linkeket. Alapvetően úgy látom hogy ezek író programok. Szokásomhoz híven először a mentést próbálom erőltetni.
Még annó csontvázfejű srác írta a rawcopy-t, arra még rá kell keresni, el kell olvasni, hogy edl módban hogyan - ha egyáltalán lehetséges.
A legnagyobb gond, hogy olvasni sem tudta már a szoftver.
(Lehet, hogy keresek egy MTK-s Xiaomit, hátha azt jobban tudom kezelni (bár kérdés, hogy az SP flashtool mennyire használható ott.)@(#15633) CoolBoy323
Köszi. Igazából tartalékban már volt egy Redmi 4x arra az esetre, ha valamelyik csaj otthon összetörné a sajátját... így beállítottam csatasorba. Így most 3db 4x, egy 3pro és az említett g4s a szűk családi felhozatal.Két évvel ezelőtti Helium backup-om van, abból egy-két dolgot már visszaállítottam a 4x-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest