- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbandi
tag
válasz
antikomcsi #108 üzenetére
A mantle megy minden GCN kártyán, az én 280-am is GCN 1.0 és tudja a mantlet. Ha ez BF4 limitáció, az más, de nem egyértelmű, hogy mire írtad ezt a "mégse támogatta" részt.
-
Cassi
őstag
válasz
antikomcsi #108 üzenetére
Teljesen így van, kitört a hurráoptimizmus, miközben még csak néhány butított demó készült el. Az is elképesztő, hogy a Valve *novemberi* indulást ígért be valamire, aminek a specifikációját még most faragják. Eddig is elég amatőr volt a kommunikációjuk, de ez már olyan felelőtlenség, amiből súlyos bukás lehet. Kár lenne érte, de még a terveik is elég homályosak. Mennyivel más esélyekkel indulnának egy jól kidolgozott, exkluzív HL3-mal és Portal 3-mal!
-
-Solt-
veterán
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
Nem érzem, hogy személyeskedtem volna, de, ha te annak vetted, akkor elnézést.
Jól látod, majd, de ez szerintem várható volt... gyökeres változásról van szó, és mint ilyen nem úgy néz ki a történet, hogy a bejelentés után pár hónappal ömlenek a játékok rá... főleg nem úgy, hogy a piac kisebbik szereplőjéről van szó, ezért szerintem irreális az az elvárás, hogy majd ömlenek rá a játékok ennyi idő alatt.
Mondjuk a cirka másfél év alatt így sem néz ki rosszul az a Mantle lista, ráadásul a lényeg még csak most jön...Én nem úgy látom, hogy a Mantle elhal... sőt, most kezdi csak igazán bontogatni a szárnyait, igaz nem ezen a néven, bár ez szerintem lényegtelen is. Szerintem nem az volt az AMD célja, (mivel ez eleve irreális lett volna) hogy a fejlesztők kukázzanak mindent, és átálljanak a Mantle-re, hanem, hogy a low-level API-k irányába mozduljon el a piac. A Mantle bőven elvégezte azt, amiért életre hívták...Gondoltad volna másfél évvel ezelőtt a jelenlegi változásokat?
A türelmetlenséget megértem, én is szívesen élvezném már ezeknek az áldásos hatását...
(#59) do3om: Nem, nem temetik, csak vázolják a lépéskényszert... más kérdés, hogy te ebbe mit akarsz belelátni.
-
.LnB
titán
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
Igazad van, de ha az AMD nem próbálkozik a Mantle-lel, akkor minden marad a régiben. Szerintem nagyon sokat lendített az alacsany szintű API-k elterjedésében az AMD. Remélem később lesz ennek gyümölcse.
-
-Solt-
veterán
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
Az alapján amit ott összehordott, semennyire... és ahogy látom, sajnos te sem jobban.
Az elmúlt pár napban rengeteg cikk megjelent a témában, (nem csak Abu tollából) és aki ezek után ilyeneket leír, az egyértelműen nincs képben.
A fő probléma (sok egyéb mellett) az, hogy a cikk "másnapján" várjátok a csodát, ami persze nem történik meg, és aztán megy a duzzogás, meg a fikázás. Közben pedig észre sem veszitek, hogy mi zajlik az orrotok előtt... aki a Vulcan cikk (nem csak az itteni) után kijelenti, hogy a Mantle halott, azzal nem nagyon van értelme bármiről is vitatkozni a témában... mint ahogy azzal sem, aki a BF4-re hivatkozik, meg a konzol portokat hiányolja...
Részemről kifejezetten vágyok az ellenérvekre, csak ehelyett folyamatos személyeskedő Abu gyalázást látni. Szeretném már egyszer azt látni, hogy a folyamatos köpködés helyett letegyen valaki mondjuk egy logout cikket az asztalra a témában, ahol olyan alapossággal indokolja az ellenérveit ahogy Abu szokta, és mindezt úgy, hogy közben nem személyeskedik.
Abban a pillanatban amikor lesznek ilyen cikkek, hozzászólások, nem lesz fanboynak, vagy trollnak kikiáltva az, aki mást mond... viszont amíg a lentebb is látható bebüfögések vannak Abu cikkeivel szemben, addig szerintem ...
-
7time
senior tag
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
Megint sikerült egy hozzáértő hozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BlueGift @ Logout.hu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Update 06.03 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest