Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Értékesítési szakmában szerintem az az elsődleges szempont, hogy ki a fő értékesítési célcsoport. Ahol nőknek akarnak értékesíteni, ott nők az eladók, ahol férfiaknak ott többségében férfi eladó van.
Ékszer üzletágban főként azért láttam több férfi eladót, mert sok kis ékszerboltban ahol jártam, maga az ékszerkészítő az eladó is.Az, hogy melyik szakmához mit követelnek meg, az főként attól függ, hogy mennyien jelentkeznek egy adott munkára. Én már láttam olyan takarítói hirdetést, hogy érettségit és középfokú német nyelvvizsgát kértek.
Ha nem tudják erősen alátámasztani, hogy miért kell az adott nemű munkavállaló (pl reprezentációs cél, fehérnemű eladó) akkor törvénysértést követnek el és perelhetőek. Az más kérdés, hogy nehéz bizonyítani.
Amiért igazából senki nem harcol az egyenjogúságért ezekben az állásokban, az az, hogy se nem fizet jól, se nincs presztízse az adott állásnak. Míg egy informatikai állás az egész jól fizet innen nyugatabbra meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő