- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Értékesítési szakmában szerintem az az elsődleges szempont, hogy ki a fő értékesítési célcsoport. Ahol nőknek akarnak értékesíteni, ott nők az eladók, ahol férfiaknak ott többségében férfi eladó van.
Ékszer üzletágban főként azért láttam több férfi eladót, mert sok kis ékszerboltban ahol jártam, maga az ékszerkészítő az eladó is.Az, hogy melyik szakmához mit követelnek meg, az főként attól függ, hogy mennyien jelentkeznek egy adott munkára. Én már láttam olyan takarítói hirdetést, hogy érettségit és középfokú német nyelvvizsgát kértek.
Ha nem tudják erősen alátámasztani, hogy miért kell az adott nemű munkavállaló (pl reprezentációs cél, fehérnemű eladó) akkor törvénysértést követnek el és perelhetőek. Az más kérdés, hogy nehéz bizonyítani.
Amiért igazából senki nem harcol az egyenjogúságért ezekben az állásokban, az az, hogy se nem fizet jól, se nincs presztízse az adott állásnak. Míg egy informatikai állás az egész jól fizet innen nyugatabbra meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Cyberpunk 2077
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nargile - vízipipa
- További aktív témák...
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,256-512GB SSD,Jó akku,nagyon szép
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest