Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
Erobeni felepites mas, de az is fejlesztheto. Es tagadom, hogy be kene skatulyazni, hogy valaki ebben vagy abban nem jo. Biologialag. Mert ilyen szerintem nem letezik. Nincs olyan, hogy no vagyok, akkor muszaj ertenem a fozeshez , muszaj szenzitivnek lennem, es hulyenek kell lennem logikabol, csak mert no vagyok! Ilyen nincs.
Mentalitasban, de agyban sincs akadalya, hogy egy no vagy ferfi mire alkalmas vagy mire nem. Nem fogadom el azt az altalanos nezetet sem, hogy szuksegszeru, hogy egy nonek rossz legyen a koordinacios keszsege, vagy hogy logikahoz ne ertsen. NEm gondolom, hogy ennek biologiai hattere lenne.
Aztan lehet akkor is beall a konyhaba a no, ha valoban szabad a valasztas, tarsadalmi nyomas sincs. Na az mas. Mert az szabad valasztas kerdese.
En nem tudnek evekig otthon ulni a gyerekkel, nem ilyen a mentalitasom. Mikozben itt a parom, o maga is, es en is el tudom kepzelni, hogy o marad otthona gyerekkel, es a gyerek nem fog kart szenvedni. Igaz nalunk forditottak a szerepek sok dologban , de nem okoz gondot . Ezert is vagyok a gendermentesseg ( nem a sved kenyszeritos verzio !!) hive.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő