Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz attila9988 #172 üzenetére

Erobeni felepites mas, de az is fejlesztheto. Es tagadom, hogy be kene skatulyazni, hogy valaki ebben vagy abban nem jo. Biologialag. Mert ilyen szerintem nem letezik. Nincs olyan, hogy no vagyok, akkor muszaj ertenem a fozeshez , muszaj szenzitivnek lennem, es hulyenek kell lennem logikabol, csak mert no vagyok! Ilyen nincs.

Mentalitasban, de agyban sincs akadalya, hogy egy no vagy ferfi mire alkalmas vagy mire nem. Nem fogadom el azt az altalanos nezetet sem, hogy szuksegszeru, hogy egy nonek rossz legyen a koordinacios keszsege, vagy hogy logikahoz ne ertsen. NEm gondolom, hogy ennek biologiai hattere lenne.

Aztan lehet akkor is beall a konyhaba a no, ha valoban szabad a valasztas, tarsadalmi nyomas sincs. Na az mas. Mert az szabad valasztas kerdese.

En nem tudnek evekig otthon ulni a gyerekkel, nem ilyen a mentalitasom. Mikozben itt a parom, o maga is, es en is el tudom kepzelni, hogy o marad otthona gyerekkel, es a gyerek nem fog kart szenvedni. Igaz nalunk forditottak a szerepek sok dologban , de nem okoz gondot . Ezert is vagyok a gendermentesseg ( nem a sved kenyszeritos verzio !!) hive.

Új hozzászólás Aktív témák