- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Ezzel en tisztaban vagyok. Azt nem ertem csak hogy minden egyes kicseszett alkalommal megetetik a fonokseget a marketing rizsaval mi meg szivunk miatta...
Az a problema hogy mikor mi megmondjuk ez es ez ennyi ido penz stb nem hiszik el.
Keritenek tanacsadokat beszallitoval es papiron tenyleg fele penz es ido lesz. Tan meg elesbe is megy idore. Csak utanuk lehet dupla annyit dolgozni meg takaritani.
Amit nem lehet azt nem lehet:
"Huzz ki a tenyerembol egy szal szort" -
Snoop-y
veterán
Hat volt szerencsem parhoz a palyafutasom alatt (utobbi 10 evet multiknal toltottem) es a 99% ra igaz sajnos hogy csak surubben vagyunk veluk de nem tobben. Most volt nalunk pl SAP upgrade. Ennyi dilettans lehutot a hatan nem hord a fold mint amennyi itt lofralt.
upgrade csuszik millio dolog nem ugy mukodik ahogy kellene etc. -
Snoop-y
veterán
Ah szoval ez mar tulmutat. Tehat van valami lista ki tekintheto klasszikus informatikusnak?
Nem csak tanacsokat adok sajnos dolgoznom kell es megvalositani is oket a kis kezemmel termeszetesen a rendszeruzemelteto informatikusokkal szorosan egyutt dolgozva. Ha ok nem informatikusok ( hiszen ok rendszergazdak ha nepi kozhellyel szeretnek elni ) akkor szerintem senki nem az... -
Snoop-y
veterán
Szerintem nagyon lesarkitottad, hogy ki az informatikus. Azon belul kepzeld lehet szakosodni is de attol meg hogy nem a BME-n vegez valaki attol meg lehet informatikus.
Megmondom oszinten akiket te hivsz annak kb azt se tudjak, hogy hogyan epul fel egy vallalati struktura es milyen nemzetkozi felteteleknek kell megfelelnie egy cegnek ha tobb szaz orszagban kell jelen lennie. Csak data protection eloirasbol van nalunk vagy 100 fele kulonbseg ki mikor mit hogyan milyen szinten milyen orszagbol tud elerni es/vagy hol lehet egyaltalan a kulonbozo adatokat tarolni. ( es ez csak az alapja az egesz munkanknak )
Mert ugye a papir sok mindent elbir ( ekkor szokott jonni hogy hat ezt leirjak a jogaszok ). Aham es ezzel meg is van oldva minden adatvedelmi problema mert ha leirtuk akkor az ugy is van.
Ha csak athelyezunk egy szolgaltatast egyik orszagbol a masikba veresre szoktuk magunkat vakarni, hogy mindaz ami a papiron van materializalodjon is. De ez is bizonyara azert van mert mi pekek vagyunk es nem informatikusok. Megyek is vissza zsemlet sutni...
De majd jon egy igazi INFORMATIKUS es akkor rendet rak a vallalati security policy-k kozott! -
Snoop-y
veterán
Persze hiszen windows szervereket barki fel tud telepiteni csak next next next es kesz is.
Igaz ha igy van felrakva kb 2 egesz mp alatt fel lesz boritva vagy megtorve...
De legalabb egy csimpanz majd ujrarakja es csak egy banan a napi cost ( uzemeletetes oldalon ) uzletin meg 3 milla kieses -
Snoop-y
veterán
Megnyugodhatsz.
En pl compliance es security agon dolgozom. Hivatalosan nem programozok nem menedzselek halozatokat de megis ertenem kell az utobbihoz egy egesz mas szinten mint a gyakorlo rendszergarazdak pedig en "csak" elemzo vagyok.
Ja es ha eddig valaki nem tette tanuljon nyelveket. Az IT teruleten az alap az angol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest