Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon EOS DSLR topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Autóhifi
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
A windowsról érkezőknek leginkább a kétpaneles filekezelő fog hiányozni (már aki nem ragadt le az intézőnél).
Erre elég alap a Krusader (vagy advanced júzereknek a Midnight Commander)
Kate helyett pl. Sublime Text 1-2-3 (ez persze nem ingyenes, cserébe használható)
Transmisson alapnak jó, aki komolyabban tolja az felrak egy rtorrentet és valami guit hozzá (pl. rutorrent, nem mellesleg a tűzfalon kiengedve távolról is eléri)Én amiről nem tudtam leszokni és használom az a foobar2000 (wine-al), persze vannak próbálkozások pl. a DeaDBeeF egész jó.
Médialejátszónak pedig xbmc kezdőknek, mplayer meg mindenkinekKonzol használatot meg szerintem érdemes megtanulni, nagyon hasznos és gyors ám.
Pl. egy file letöltéséhez elég egy 'wget file_url', ennél gyorsabban már nem is lehetne
Ámen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest