- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Persze hogy jobbak az lts -ek, de még azoknál is szokott lenni a start -nál probléma, kicsit érdemes várni velük. Én a magam részéről debian stable -t használok szinte mindig, pár programból kerül fel rá másik változat backports -ból, vagy kézzel telepítve, és nagyjából ennyi. Így szinte soha nincsen semmi gondom, és a főverziók közti frissítés is kellően gördülékeny, és problémamentes szokott lenni.
Ubival nekem a másik nagy bajom a felsoroltakon túl, hogy nem szeretem az upstart -ot több okból sem, a unity -t egyenesen gyűlölöm, annál a gnome-shell is jobb, de csak egy fokkal. Bubin viszont az egyetlen normálisan támogatott felület.
Aztán persze ott van az lts -ről lts -re frissítés is, ami elméletben egyszerű dolog, gyakorlatban viszont már pusztult párszor élesben. Nem értem hogy legalább erre miért nem figyelnek oda jobban ha már a féléves szutykokra nem is.Tehát a just works egyenesen hazugság a bubinál. Majd talán egyszer just works lesz, ha hagynak kiforrni bizonyos technikákat, és nem hányják bele a fő kiadásokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest