Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
hibavissza #166 üzenetére
Raw fotókat alapból nem kezel a gimp, ezt plugin -nal kell megoldani. Nézd meg ezt:
http://ufraw.sourceforge.net/index.html
Mondjuk azt nem néztem meg hogy ezt a panasonic -os cuccot kezeli -e ami neked van.
az UI-t aki elnevezi a linuxos programokat.
Hülye nevű programok minden operációs rendszerre vannak. De pl linux -on megkérdezem az apt -ot hogy mi van neki a számomra ha mondjuk sakkozni akarok, vagy képet szerkeszteni, vagy akármi mást.
másrészt nem értem miért az ubuntu a legfuttatottabb disztró manapság...
Na látod ezt én sem... Alap helyzetből nem lenne ezzel semmi gond, csak az a baj hogy el szokta venni az emberek kedvét attól, hogy esetleg normálisabb disztribúciót nézzenek meg. Pont azért, mert instabil szutykokat szokás kiadni ubiéknál, amibe mindig benne van jó nagy adag saját "innováció" is, ami csak ront a helyzeten.
Persze ettől még jó hogy van, hiszen a változatosság gyönyörködtet mint tudjuk, és nem minden cucc vacak ami tőlük jön.(#168) Syl Hát azért annyira nem just works az az ubuntu. Amikor valaki nyafog nekem hogy szaralinux, akkor az első kérdésem hogy "ubuntu -t használsz?". Ha azt mondja igen, akkor nincs több kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest