Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi történhet ha kevés a táp?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
hibavissza #166 üzenetére
Raw fotókat alapból nem kezel a gimp, ezt plugin -nal kell megoldani. Nézd meg ezt:
http://ufraw.sourceforge.net/index.html
Mondjuk azt nem néztem meg hogy ezt a panasonic -os cuccot kezeli -e ami neked van.
az UI-t aki elnevezi a linuxos programokat.
Hülye nevű programok minden operációs rendszerre vannak. De pl linux -on megkérdezem az apt -ot hogy mi van neki a számomra ha mondjuk sakkozni akarok, vagy képet szerkeszteni, vagy akármi mást.
másrészt nem értem miért az ubuntu a legfuttatottabb disztró manapság...
Na látod ezt én sem... Alap helyzetből nem lenne ezzel semmi gond, csak az a baj hogy el szokta venni az emberek kedvét attól, hogy esetleg normálisabb disztribúciót nézzenek meg. Pont azért, mert instabil szutykokat szokás kiadni ubiéknál, amibe mindig benne van jó nagy adag saját "innováció" is, ami csak ront a helyzeten.
Persze ettől még jó hogy van, hiszen a változatosság gyönyörködtet mint tudjuk, és nem minden cucc vacak ami tőlük jön.(#168) Syl Hát azért annyira nem just works az az ubuntu. Amikor valaki nyafog nekem hogy szaralinux, akkor az első kérdésem hogy "ubuntu -t használsz?". Ha azt mondja igen, akkor nincs több kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest