Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

nagyúr

válasz hackeeeee #340 üzenetére

Legjobb tudomásom szerint az egy speciális megállapodás és több egyéb dolog között az IT szektorba készülő tanulóknak nagy segítség. (valós - nem feltétlenül az hogy adják, hanem hogy mindig hozzáférhetnek a legújabbhoz és azt tanulhatják)

Nem venném egy kalap alá a "minden felsőoktatásban tanulónak adjunk ingyen" rendszerrel.

Amúgy, ha rövid választ szeretnél, igen, mivel az ez iránt érdeklődőnek valamilyen PC-je ugyis van. Az oprendszer a gép árához képest már nem tétel. Ha tetszik, ha nem. Ha nincs rá pénze, úgyis részletre veszi, plusz 3-4 havi törlesztőrészlet.
    És a segélyek egy jelentős részét is kössük szociális munkához és még lehetne folytatni, hogy szerintem mire nem kellene úgy költeni, ahogyan most tesszük.

Amúgy ki mondta, hogy az egyetem/főiskola leányálom? Attól, hogy nem sírom tele a fórumot azzal, milyen szegény családban nőttem fel, még minden nyarat végigrobotoltam, hogy finanszírozni tudjam a főiskolát, mert ha a szüleimnek kellett volna fedezni, nem biztos be tudom fejezni. Ne vegyük fel a szegény egyetemistának csak 4 magos procira telik, windows-ra már nem... :U

Új hozzászólás Aktív témák