- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
A HP EliteBook 60/70 nem unibody
egy kérdés - láttál már kilazult zsanéros 60/70-est? én igen, többet is, 40-esből egy db-ot sem - itt újabb tp vonal, mert t510-nél szintén egy darabbal sem találkoztam -
Meg 6440-et meg az összes ThinkPadből az elmúlt 2 évből. Meg Gyakorlatilag szinte mindenből. Meg kell húzni van ilyen.
nem tudom mi gond a stílussal, látszik hogy értesz hp-hoz, ténymegállapítás, nem cinizmus
egyébként csak kommunikálokEbben az esetben semmi.
én továbbra sem értem, mért van track ha nincs hozzá gomb? epic fail
Ez jogos
van viszont wifi kapcs, hangnémító és talán explorer vagy calculator
Ez jogos
60/70-nél már nincs, ha csúnyán néz rá az ember megkarcolódik
És sajnos tud horpadni os ezért voltak kopásállóbban az azonos vázra panelre épülő ProBook-ok.
viszont sandy szériából talán a legjobb választás összességében, na jó, e6520 sem rossz pl
Szerintem is. Viszont a Dell említett szériáiban a piros lekopós csík elég kellemetlen hatást mutat.
szerk: ha nem tévedek nagyot, 1-2 fujinál még van oldschool billzet
utóbbi hónapokban igaz nem követtem, de pár tesztet tavaly év vége felé még néztem és nem szigetes rémlik, persze lehet tévedekSajnos nincs. A Haswell-esekben még igen, az újabbakban sajnos nem nagyon van.
ettől független tény, bár szubjektív, nekem nem jön be a szigetes billzet, nem is véletlen használok fő gépnek 8540-est, ez valamennyire leköveti a gépelésemet és kijelzőben legjobbak közt van
Sajnos én is rühellem. Az utolsó még félig sima félig szigetes billentyűzetet a Dell adta, még a haswelles verziókban. De a régi billencsek szerintem is sokkal jobbak.
(#45) sutszi
Pedig van benne, de nem RollCage, hanem annál sokkal kevesebb "anyag" van benne.
Azért ha összehasonlítom az én T61-emmel, akkor sehol nincs.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest