Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Chaser #42 üzenetére

A HP EliteBook 60/70 nem unibody

egy kérdés - láttál már kilazult zsanéros 60/70-est? én igen, többet is, 40-esből egy db-ot sem - itt újabb tp vonal, mert t510-nél szintén egy darabbal sem találkoztam -

Meg 6440-et meg az összes ThinkPadből az elmúlt 2 évből. Meg Gyakorlatilag szinte mindenből. Meg kell húzni van ilyen.

nem tudom mi gond a stílussal, látszik hogy értesz hp-hoz, ténymegállapítás, nem cinizmus:)
    egyébként csak kommunikálok

Ebben az esetben semmi.

én továbbra sem értem, mért van track ha nincs hozzá gomb?:) epic fail

Ez jogos

van viszont wifi kapcs, hangnémító és talán explorer vagy calculator :F

Ez jogos

60/70-nél már nincs, ha csúnyán néz rá az ember megkarcolódik

És sajnos tud horpadni os ezért voltak kopásállóbban az azonos vázra panelre épülő ProBook-ok.

viszont sandy szériából talán a legjobb választás összességében, na jó, e6520 sem rossz pl

Szerintem is. Viszont a Dell említett szériáiban a piros lekopós csík elég kellemetlen hatást mutat.

szerk: ha nem tévedek nagyot, 1-2 fujinál még van oldschool billzet
    utóbbi hónapokban igaz nem követtem, de pár tesztet tavaly év vége felé még néztem és nem szigetes rémlik, persze lehet tévedek

Sajnos nincs. A Haswell-esekben még igen, az újabbakban sajnos nem nagyon van.

ettől független tény, bár szubjektív, nekem nem jön be a szigetes billzet, nem is véletlen használok fő gépnek 8540-est, ez valamennyire leköveti a gépelésemet:D és kijelzőben legjobbak közt van

Sajnos én is rühellem. Az utolsó még félig sima félig szigetes billentyűzetet a Dell adta, még a haswelles verziókban. De a régi billencsek szerintem is sokkal jobbak.

(#45) sutszi

Pedig van benne, de nem RollCage, hanem annál sokkal kevesebb "anyag" van benne.

Azért ha összehasonlítom az én T61-emmel, akkor sehol nincs.

[ Szerkesztve ]

The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák