Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez direkt lett ilyen képregényes?

Mindegy is. ps3-ra akkor lehet tölteni networkről? De végül is milyen játék? kaland, fps, tps vagy mi?
-
FehérHolló
veterán
Miben különbözik ez a játék a másik száz zombigyilkoldától? A teaser és a gameplay alapján számomra nem sokban.
A sorozat sikerét meg lehet lovagolni, de nem hinném, hogy elég lesz. -
Atom_Anti
senior tag
Hát ez mekkora lesz, ráadásul Telltale -től
! A vissza jövőjük is nagyon jól sikerült
. -
Ilsyde
őstag
En elegge meglepodtem a jatekon mert a Telltale feldolgozasait nem kedvelem... de ezt nagyon betalaltak. Kicsit zavaro hogy ennyire dobozba vagyunk zarva de ha kalandjateknak fogom fel (mert vegulis az) akkor egesz jol adja a kepregeny hangulatat. Nehany szereplo fel is tunik belole.
Az sem hatrany hogy tobbszor vegig lehet tolni, hiszen a donteseknek kihatasa van.
-
Kassadin
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
A farm, ahol élünk részek elég unalmasak voltak.
Játékhoz meg nem tudok mit hozzáfűzni, megnéztem a gameplay videót, egyelőre nem estem tőle hanyatt.
-
Wolverine
félisten
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
A második évadnak már vége van, 12 részes volt. A képregény folyamatosan fut és közelít a 100. epizódhoz.
-
Xirtam
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ahogy mondod.
-
Darth_Revan
veterán
Gameplay videó: [link]
Taifa Díaz: Hát nem is tudom, a 2. évadnál volt jó pár rész (kb a fele az évadnak), aminél én majdnem kikapcsoltam a TV-t, annyira unalmas volt

-
Taifa Díaz
őstag
Nézzétek meg a sorozatot is, ami szintén a képregény adaptációja, könnyen rá lehet találni az online nézhető sorozatok között, ugyanezen a címen fut az USÁ-ban. A második évad 13-14-ik részénél tart, ha jól emlékszem. De vigyázat, ha rákapsz, nem lehet otthagyni
És garantáltan meghozza a hangulatot a játékhoz. Angolul keveset vagy egyáltalán nem értőknek feliratozva van a magyar online sorozat site-okon. -
noisia
aktív tag
Nem sok minden derült ki a játékmenetből, sőt gyakorlatilag semmi.
-
Xirtam
veterán
Hát nem is tudom.
-
Silenzio
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A Back to the Future is jó volt. Sőt, kiváló. Nagyon szerettem. Csak a várost varázsolhatták volna élőbbé, nomeg a grafika se volt az igazi.
-
Angel1981
veterán
Hangulatos!

-
HXY
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem a majom sziget remake az egyik kedvenc játékom!

Szerintem nagyon jó játék, bár igaz, nem volt nehéz dolguk, mert jó alapra könnyű építeni.
-
Darth_Revan
veterán
Ha igazak azok az értékelések, akkor a Telltale végre csinált 1 jó játékot? Az eddigi kalandjátékaik nem voltak rosszak, de nem is az igaziak...
Legalábbis nekem nem jöttek be és az értékelések alapján sok más embernek sem. A Jurassic Park is például nekem nem igazán jött be azzal, hogy néhány ponton annyi játékmechanika volt benne, mintha egy DVD játék lenne...
-
Silenzio
addikt
Hatásos. Jó lesz ez. Remélem lesz akció is, és nem szúrják el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! A vissza jövőjük is nagyon jól sikerült

És garantáltan meghozza a hangulatot a játékhoz. Angolul keveset vagy egyáltalán nem értőknek feliratozva van a magyar online sorozat site-okon.