- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
+1
Nekem is nagyon tetszett, igaz horrort vártam, de akkor sem csalódtam mert néha beszaratott rendesen. Az utóbbi évek egyik legeredetibb története szerintem. Egyik ismerősöm szerint nem, nálam viszont odavert nagyon.Szerk.:
Kicsit vontatottan indul, de aztán beindul a sztori. Sokan akik 4 óra játék után otthagyták, mert türelmetlenek voltak, azok nem tudják miről maradtak le. -
tomazin
veterán
Aki esetleg azért nem próbálta ki, mert horrarnak tünik: nem az. Én nem vagyok oda a horror dolgokért, de ez egy nagyon jó történet, minimális horror elemekkel megspékelve.
Gamepassban pedig szinte ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hivatalos bejelentés még várat magára, azonban az amerikai korhatár-besorolás oldalán már frissítették a játék adatlapját.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest