Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chromecast topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Ha az MS támogatja, akkor miért nincsnek nagy nevek kiadva?
De még csak a saját játékait pl. Kinect Sports se adták ki.Egyre kevesebben vesznek asztali PC-t játékra.
Viszont egyre többen vesznek játékra notebookot.
Legalábbis ezt gondolom.
De nem is kellene gamer szintű notebookot venni, mert a Kinect játékokat szerintem még egy integrált HD4000-es kártya is vígan elvinné.
A notebook-ot meg oda lehet rakni, ahova csak akarod.Az "ésszerűbb felhasználási módok" alatt mit értesz?
A technikai demóban látottakat?
Ötletnek jók, de a valós felhasználáshoz szerintem még sokat kellene fejleszteni.Jelenlegi állapotában a Kinect a Dance Central és társaihoz tökéletes. Szvsz.
-
ferensz
senior tag
Egyrészt azért, mert általában egy PC környékén nincs akkora hely ugrándozni, mint az általában nappaliba pakolt konzol esetén, másrészt pedig jóval "komolyabb" szoftvereket fejlesztenek rá. Sok más felhasználási módja is van neki, mintsem csak a játék. Ezért is van külön Kinect Windowshoz, mert jóval ésszerűbb felhasználási módokat támogat.
-
"De még sincsenek Kinect-es játékok PC-re."
Leteznek, csak nagyon keves. Igazabol nincs nagyon piaca, az alkalmi jatekosok amugy is ott ugralnak az Xbox elott, a hardcore jatekosok szamara meg hasznalhatatlan a Kinect.
"Talán Microsoft nem engedi, pedig én azt gondoltam, hogy magán a konzolon csak minimális haszna van, és a játékokból van a pénz."
Es a PC-s jatekokbol hogy lesz konzolos jatekeladas?... Egyebkent a Microsoft nem hogy engedi, hanem direkt tamogatja a windowsos kinectes jatekfejlesztest, csak eppen senki sem tolong, hogy ilyen jatekot keszitsen.
-
RyanGiggs
őstag
Na ezért a játékért pont nem fogom leváltani a jól bevált Win7-et.

-
HXY
addikt
Win 8-ra is jön a Kinect? Nem? Akkor hatalmas bukás lesz, mert ennek a játéknak pont az lényege. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Képregény topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest