- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Próbálj ki több stílust. Közelharc vagy mágia, esetleg a lopakodás Hitman módra csak 1-2 célpontot kiiktatni, a többit mind kifosztani. Belopakodni házakba a felső szintről lenézni ahogy főznek mert van 1-2 törött deszka és le lehet látni miközben kifosztod az egész házat
Meg kell találni a megfelelő stílust és utána csak azt veszed észre, hogy órákat lopott el tőled a játék
-
Chapel
addikt
Én sosem voltam ilyen rpgszerű game player. Bár ugyanakkor a fejlődési rendszer meg sok cucc pl. már Dead islandban is iszonyatosan tetszett, de Witcher meg ilyenek sosem fogtak meg.
Felraktam Skyrimet, szépen viszi a gépem, tehát szép és jól fut ezzel nincs gond. De egyszerüen nem köt le. Nem tudom miért mert ez a nagy világ (sandbox jelleg) szintén nagy szerelmem.
Furán hangzik talán, de tök szeretnék vele sokat játszani, mert tudom hogy jó, de egyszerüen nem jön be...hülyeség tudom, de ez van.Azt hiszem én javíthatatlan sci-fi rajongó vagyok. Ha lenne hasonlóan komplex tps abban...
Há, de ez sem igaz mert anno Drakan-t vagy 3-4x kitoltam
-
bLaCkDoGoNe
veterán
272 óra, és még nem fejeztem be mindent.
Ontopik:
"A PS3 és PC változatokat az exkluzivitás lejárta után - valószínűleg csak január elején - fogjuk tudni megvásárolni."A PS3 változatra nem tennék jelenleg nagyobb pénzösszeget.
Ja, és (#23) Jander: Ha nem tetszik, attól még minősíteni nem kell.
-
Integra
titán
jó lesz ez a dlc is, ahogy a dawnguard is az lett. még most sincsen ellenfele ennek a játéknak, hihetetlen mekkora világ, hogy magába szippant..
-
Jander
senior tag
Mindig kíváncsi voltam arra, hogy az ilyet valaki bírja 2-3 másodpercnél tovább mute nélkül? Már a képi elemek is halvány rohamot hoznak rám, de mellé ez a hang... (mert zenének nem nevezném, elnézést ha ezzel megbántok valakit).
A Dawnguard nagyon jó volt, de én is kicsit drágának találtam, ám mivel az alapjáték szerintem abszolút az év játéka volt, ezért ezt még elnézzük neki
A videó alapján tényleg eléggé Morrowind érzete támad az embernek, ahogy valaki lentebb is említi.
-
bartucc
addikt
Várós!
Szerintem kifejezetten jó, hogy pár havonta megjelenik egy újabb kiegészítő, így a fanatikusabbak gyakorlatilag le se kell tegyék a játékot.
-
dfdfdf
őstag
-
DrTroglodyte
tag
Ez a sziget Morrowindhez tartozik? A design abszolút dunmer stílusú. Ó, régi szép idők.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#57919488 #18 üzenetére
Azért a BF3 Premium nem éppen lehúzás. Én nem vettem meg, mert már eleve a BF3 alapjátékos is untam, de 5 DLC-t kapsz (ennyi lesz az összes) 50 euróért. Ez az alapjáték ára, de az 5 DLC meg is duplázza az alapjáték tartalmait (vagy akár triplázza is), így pedig a DLC-k darabja már csak 10 euró és ebben nem csak DLC-k vannak, hanem fegyverek, dogtagek, stb. Ha még nincs BF3-mad, akkor eleve Premium Edition a jó választás, ha meg már van, akkor csak simán az upgrade Premiumra. Ha külön veszel meg minden DLC-t akkor arra elköltesz 75 eurót... nem kevés a 25 euró spórolás. És ugye a gond is le van tudva amit a jövőben megjelenő DLC-k jelentenek, mert ugye még nem jött ki mind az 5, de előre kifizetted.
Szerintem ezzel kivételesen nincs gond.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Mondhatni 2 fajta DLC van ma már.
Az egyik ugye ami +skin, fegyver meg hasonló kis dolgokat ad (lényegében gyári "mod").
A másik meg a régebbről jól ismert tényleges tartalom bővítés (ez de ritka lett).
Nagyon nagy ötlet, hogy egy elkészített játékot többször lehessen újra eladni és még akár nagyobb haszonnal is (pl.BF3 Premium).
Lényegében a cégek rájöttek a saját kis MMO havidíj fizetésükre csak más néven.
És a kalózkodásra terelnek mindent, ha valaki vesz egy játékhoz DLC-t akkor idővel szegényen fizettetik ki a "kalóz veszteséget".Ez legalább kiegészítő lesz remélem mint anno voltak a régebbi részekhez és nem csak a divatos pár dolog és csá...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#57919488 #15 üzenetére
Ritka de van rá példa, hogy lehet jó és tartalmas DLC-t készíteni normális áron (pl: GTA 4 két DLC-je együtt már megközelítette játékidőben az alapjátékot és nem csak új elvállalható munkák ("questek") kerültek be, hanem több órányi mesterien jól megcsinált átvezető videó). Szerintem egy ilyen +15-20 órányi questet tartalmazó DLC reális ára valahol 5 és 10 euró között van. De számoljunk 10 euróval, ha kijön 5 DLC és az kerül 50 euróba, mint az alapjáték és ezért tényleg annyi plusz játékidőt kaptál, mint amit az alapjáték tudott. És még ők is jól jártak, mert ezért a munkáért nem kellett megint grafikus motort írni, nem kellett mesterséges intelligenciát írni, nem kellett több száz vagy több ezer tárgyat legyártani grafikai elemestül, tulajdonságostul, mindenestül és még hagy ne soroljam mi minden van már eleve készen.
Egy korábbi kijelentésre:
"Amúgy meg FPS-ben a multi sokat dobhat ha életképes."
Ezért nem szabad keverni a szezont a fazonnal. A Skyrimnak multi nélkül kell 100+ óra játékidőt biztosítania, míg egy FPS lehet kifut 5-10 óra alatt egyjátékos módban, de ott manapság már csak a jó multira lehet eladásokat alapozni. Nekem Battlefield Bad Company 2-ben (ami az utóbbi évek legjobb multis FPS játéka szerintem) van nagyjából 260-270 óra játékidőm (Steam szerint). Ebből olyan 5 órát tett ki (az amúgy szellemes és szórakoztató) egyjátékos mód ledarálása. A Battlefield 3 szerintem közel sem olyan jó, de abban is van 70-80 órám, pedig azt hamar meguntam. Ott sem volt több 7-8 óránál az egyjátékos.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #14 üzenetére
A DLC-k mindig is egy pofátlan lehúzások voltak. Ez lényegében egy átverés mivel megvetted ugye a játékot és teljes árat is fizettél csak hát ha akarod a többi darabot is akkor fizess. Akkor tud még vicces lenni ha még ki se jött a játék de már mennek a reklámok a +DLC-kel kapcsolatban. Elég csak megnézni a fórumokat mert szinte minden játékban a fájlok között benne vannak a kezdeti DLC-k lényegében amiket csak fel lehet oldani. Ritka az amikor ténylegesen új tartalom jön és nem csak lehúzás.
-
Stauffenberg
nagyúr
Múltkoriban felhívták rá a figyelmem, hogy más Steamhez hasonló digitális boltokban (pl: GreenManGaming) is meg lehet vásárolni gond nélkül. Az ár ugyan annyi és mivel a játék PC-n csak Steam-only, ezért a vásárlás után kódot kapsz amit a Steam-en aktiválsz épp úgy, mint a dobozost (abban is csak kód van, lemez nincs). Szóval még csak nem is vagy a GMG klienshez kötve.
Szóval nem a digitális terjesztéssel, hanem csak a Steam-es terjesztéssel vannak gondok.
(#10) Keldor papa: Viszont a kettő teljesen más. Ezeket a DLC-ket ne hasonlítsd egy teljesen új játékhoz, mert ezek csak új tárgyak és új questek (meg új képességek). Szerintem a Dawnguard sem ér annyit, mert csak egy adag új script és párbeszéd az egész. Lásd meg mögötte a munkát és rájössz, hogy ennyi pénzért ez csak szemfényvesztés. Úgy meg nem nehéz számolni a +30 órát (inkább +15 a tiszta játékidő, nem számolva a tőle független kalandozásokat), hogy már az alapjátékban is 1-2 órán át eltartott egy jobb mellék quest teljesítése, de nem azért mert olyan kidolgozottak voltak, hanem jó sokat kellett gyilkolni egy katakombában (ami egy idő után egyébként eléggé önismétlődő, csak a "labirintus" belső elrendezése változik meg a dobott tárgyak értéke, egyébként van nagyjából 5 féle dungeon és kifújt). Félreértés ne essék, nekem is 100 óra feletti játékidőm van, az alapjáték az utolsó fillérig megéri az árát, de ezek a DLC-k szerintem pofátlan lehúzások...
Ha az alapjáték szavatossága 100 óra feletti, akkor +15 vagy maximum 20 órányi questért miért kell az alapjáték árának majdnem felét újra kifizetni (alapjáték: 50EUR, DLC: 20 EUR)? (Dobozosan meg majdnem annyiba kerül, mint maga az alapjáték... Skyrim: 7k, Dawnguard: 6k).
Lehet, hogy megvan már nekem az alap Skyrim, de inkább megvárom én is a GOTY kiadást amiben minden DLC benne van, úgy majd jobban megéri kb 5 EUR egységáron darabja.
-
dante0425
tag
Én szokásomhoz híven inkább majd egy GOTY kiadásra nevezek be, jobban megéri
-
keIdor
titán
Hát, ha azt nézem, hogy annyi, vagy több játékidőt ad, mint egy sima mezei FPS mondjuk, akkor teljesen jó.
Én megveszem, 114 órám van Skyrim-ben, és legalább 160 lesz majd egyszer ha teljesen kimaxolom.
Melyik játék ad ennyit manapság? Egy se, még egy Assassin's Creed 3 is megáll 30 óránál, itt csak a DLC ennyi.
Egy mezei FPS meg 5-10 óra között van... -
törölt tag
0:36-nál remélem az Arena
Nagyon hiányzott Oblivion után -
Mert az itteni kiadó így egyezett meg a Bethesdával. Nálunk csak dobozosan kapható, de azt persze ugyanúgy Steamre kell regelni. DLC-ket sem lehet, később kapjuk és csak boltban megvehetően. Talán a GOTY már egyenesen Steamról is megvásárolható lesz (lásd Falloutok), de addig még jó sok víz lefolyik a Dunán (és lesz még pár DLC).
-
ramos23
csendes tag
Nem igaz, hogy nem tudjátok úgy beilleszteni a videót, hogy látszódjon a full screen gomb is.
-
bladegery
senior tag
Steamen miért nem lehet nálunk megvenni az alapjátékot?
-
Cathulhu
addikt
Igy ranezesre kb az ar felet erne meg, a Dawnguardot meg megvettem, ezert mar tuti nem adok penzt, ennyit foleg. Bar ez meg legalabb felfed valamit a dovahkiinok tortenetebol.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Bethesda két nappal ezelőtt ígérte meg, hogy mozgóképeket fognak közölni az új DLC-ből. Végre megérkezett a bemutató.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest