Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Van még egyéb érvelési hiba is, amit be szeretnél vetni? Hol volt korábban abban a hozzászólásomban, amibe belekötöttél (vagy annak előzményeiben) szó arról, hogy olyan játéknak kell lennie, amit a Magyar Rádió reklámoz óránként? S ahhoz, hogy tudjak jó single player játékokat írni, miért is csak akkor lennék szerinted alkalmas, ha főállásban PCGamer/Metacritic munkatársnak lennem? (Miért nem elég a Rock Paper Shotgun?
)
A tutit neked sikerült benyögnöd, amikor kinyilatkoztattad, hogy nem tudok több jó, utóbbi években megjelent single player játekot mondani. Te miért érzed úgy, hogy noha tudtommal Te sem vagy egyik fent említett szakoldalnak sem szakírója, szerinted megmondhatod nekem, hogy nem írhatok le azért jó játékokat, mert szerinted ilyenből kevesebb van, mint mások szerint? (Nem mintha attól, mert az említett oldalak szakírója lennél, több jogod lenne bármi ilyesmire.)
Ezentúl inkább hanyagold azt, hogy ekkora méretű álszentséggel hozzászólsz ahhoz, amit írok, ld. "én kérek elnézést amiért azt gondoltam az "én"en túl is van még bárki más a világon", ami az előzmények fényében kifejezetten röhejes benyögés volt Tőled. Előre is kösz.
-
Tim82
félisten
De, sokkal többet is hozzá tudnék tenni főleg RPG, kalandjáték és stratégia vonalon, légy szíves, ne állíts baromságokat, hogy mit tudnék és mit nem, csak mert neked kimerült a lista az utóbbi évek jó single player játékai terén.
Különösebb tagolás nélkül, csak a GOG fiókomba/kívánságlistámba benézve (nagyon random módon kiválasztva, csak arra ügyeltem, hogy 2010-es években kijött játék legyen választva):
- Serpent in the Staglands
- Oxenfree
- Ember
- Darksiders széria
- Bard's Tale
- Grim Fandango remastered
- Legends of Grimrock széria
- Wasteland 2
- Shadowrun széria
- The Age of Decadence
- Underrail...A Steam fiókomba/kívánságlistámba még nem néztem bele.
Egyéb kérdés? Szeretnél még valamit állítani másokkal kapcsolatban, hogy mit tudnak és mit nem tudnak, a saját ízlésedet/álláspontodat rájuk tolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest