- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
FEAR eredményeknél nem jó a táblázat. Az átlag fps az inkább a maximum, nemde? Kicsit sok lenne átlagnak.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Panky
tag
Hála az égnek most már biztos vagyok hogy jó karit választottam. (6800GS)
Csak jönne má meg......
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
6600GT akartam volna venni,de most erősen elgondolkodtam,lehet megéri picit többet belefeccölni....Kösz a tippet PH!
-
senior tag
Grat a teszthez, ez már nagyon érett hiánypótlásnak.
És örülök, hogy jól választottam. Ahol én használom, ott jobb a gto2. Én is ezt tapasztaltam. -
Thomas1
addikt
X800RX és SE kimaradt a felsorolásból!
Még jó, hogy nincs sok típus.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
joed
csendes tag
Hali!
fLess! Miért nem tesztelitek ezeket a karikat Call of Duty 2-vel? Nem érdemes vagy van más oka? Kíváncsi lennék a véleményedre.
köcc,
joed -
fLeSs
nagyúr
Őszintén: a tesztek lezárulta után napokkal vettük észre, hogy elfelejtettük a COD2-t tesztelni... emiatt már nem akartuk újra elkérni a kártyákat a nagykerektől.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
aDamker
aktív tag
En kiprobaltam volna ha huzom mindketto GS-t, akkor mit nyujt a 7800GTX ellen
-
Shodan
addikt
.GTO2. A játékok közül egyet aktiválhatunk a mellékelt CD-kulccsal, a többit pedig megvehetjük online, ha úgy tartja kedvünk csak nem ennél a verziónál, a CDtokra rá van írva: Free trial version game code not included, mondjuk alig lehet észre venni. szemetek
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Allien
veterán
Jájjj, mi az a CoD2? Felraktam, de az első ''pálya'' már kiábrándított. Azért, megint felrakom, ne vádolhasson senki, hogy elfogult vagyok, de számomra NEM nyújtott semmi többet, mint egy új lenyúzást bőrileg. A multit még nem néztem, de az is sorra kerül, csak, hogy képben legyek, mert az első rész multija is eléggé, tré (számomra).
Más.
Esettleg, nem tervezitek 5.1-s fülesek tesztelését? Igaz, ez nagyon nehéz (a hang minsége is lehet szubjektív), de már van jópár alternatíva. Elvileg, itt már nem CSAK a hangminőség számít, hanem, hogy mennyire adják vissza az irányokat, mennyire kényelmes több órán keresztül, stb... .Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
szatocs
őstag
Most sem csalódtam az nVidiában. Nagyon jó kis kártya ez a 6800 GS!
Jelentem, 1 év alatt egy szinttel lett jobb az nVidia, múlt év februárjában 53 ezerért vettem a 6600 GT - t, és most ugyanennyibe kerül egy 6800GS - ez most jó az informatikának, de rossz a felhasználónak=== Szatocs ===
-
Frenky89
addikt
''...és az egy DVI-os változatok esetében kell még BIOS-t kell frissíteni....''
-
arty
veterán
perfekt teszt! grat!
azért a FEAR elég vicc, h AA mellett ekkorát esik ..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
HERR Z
veterán
azért nem ártana a x8xx széria HDTV supportjának utánanézni meg hogy mi a ráknak adnak hozzá hdtv átalakítót meg kábelt
Lásd utolsó oldal első bekezdés, marasztaljuk az NV-t.....
segítek:
rá gondolok:
''És akkor még nem szóltunk az SM3.0, HDR és a HDTV támogatásáról.''
amúgy meg vicces, maga rudi irta egy topicban hogy minden dx9-es kari tud hdr-t csak a fejlesztők b@sznak megirni sm2-re...mind1 ez már úgyis beidegződött az emberekbe...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Ünneprontó leszek, de baromira és elnézést kérek, de nem tudom megállni...
Alapjában véve nincs semmi baj a cikkel, a táblázatok a helyén vannak stb. DE!
- Dühöngés Vol.1.
6800GS: ''mindenképpen érdemes 2D-ben lejjebb venni a ventilátor sebességét, ugyanis tapasztalataink szerint ez most a leghűvösebb középkategóriás GPU a piacon.'' Aha...Azzal a trágya gyári hűtővel nekem 81 fokig melegedett az Inno3D 6800GS, amin ugyanúgy referencia hűtő volt. De hát a 81 fok biztos nagyon hűvös...Ezzel szemben az X800GTO2 túlhajtva 66 fokos volt ugyanebben a házban (gyári hűtővel).
- Dühöngés Vol.2.
X800GTO2: ''A Sapphire egyedül a hűtés kivitelezésében alkotott egyedit, ugyanis az X850-esek hűtése eredetileg két bővítőhelyet foglal el, azonban az X800 GTO2-n egy szolid, egyszlotos, viszont sajnos hangosnak nevezhető hűtés található.'' Hangos??? Én tényleg nem akarok kritizálni senkit, de a Sapphire X800GTO2 hűtője halk! Bekapcsoláskor felbőg, de POST-olásnál egyből elhalkul és gyakorlatilag nem lehet hallani. 2D-ben 54%-on pörög rajta a venti, hangja nulla, 3D-ben 67%-ra kapcsol és így lesz átlagosnak nevezhető hangja, amit éppenhogy ki lehet hallani a házból. Szóval valaki valamit nagyon elnézett...A 6800GS hűtője kb. 2-3-szor hangosabb, szó szerint ordít (és még szarabbul is hűt, hiába a csodaréz).
- Dühöngés Vol.3.
UT2004: ''Bekapcsolt élsimítás mellett sem túl nagyok a különbségek, de az ATI kártyái láthatóan jobban bírják a tempót, igaz ez már egy elavult DirectX 7-es játék.'' Az rendben van, hogy valóban elavult motorral rendelkező játék az Unreal Tournament 2004, de hülyeségeket ne írjunk már.
1600x1200 4xAA 16xAF:
X800GTO2 -> 104 fps
6800GS -> 75 fps
38,7%-os (29 fps) előny a GTO2 javára...nem túl nagy különbség végülis...
Első körben ennyi, csak a legszemet szúróbbakat írtam le, pusztán tisztán látás végett.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #22 üzenetére
1. az én kártyám eddig max 60 fokig melegedett fel házban a gyári hűtővel, és ez rudiéra is igaz (mi vettük meg a tesztben szereplő két 6800 gs-t). nem volt szó semmi innóról.
2. a mi sapphireunk hűtője hangos volt, slusszpassz.
3. és? nem tök mind1, hogy 75 vagy 100?
sztem a dühöngésedet tartsd meg a hwt-re plz."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Alvin_ti4200
félisten
1. Csudajó kártyátok van hallod-e, a fórumozók nem egészen ilyen értékekről számoltak be...
2. Akkor itt is valami spéci verziót kaptatok, javaslom az X800GTO tapasztalatok című topik aktív látogatását, mert nekem úgysem fogsz hinni.
3. Szerintem nem tök mind1, legalábbis nekem nem az.
Ott dühöngök, ahol jónak látom. Ez hadd maradjon az én szuverén jogom, elvégre szólásszabadság van.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #24 üzenetére
1. hirtelen ezt találtam [link]
2. az x800 gto topikot nem olvasom, de teljesen lényegtelen, mert ők nem azt a kártyát használják, amit mi..."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #27 üzenetére
1. 86 fok vf700-zal, gyári hűtéssel max. 67.
2. OK, bocs, de nem olvasom át az egész topikot, és én amúgyis arról beszéltem, hogy ők nem azt a kártyát használják, amit mi kaptunk.
3. a különbséges dolgot átírtam
4. miért van olyan érzésem, hogy te egy Atifan vagy Ati kártyával a gépedben?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Alvin_ti4200
félisten
Első három ok.
4. Már alig vártam ezt a kérdést. Ha nem ATi kártyám lenne, akkoris szemet szúrtak volna a dolgok, és nem vagyok ATi fan. Úgy látszik ez legalább annyira benne van a köztudatban, minthogy SM2-vel nem működik a HDR...Ha észrevetted volna, egy rossz szót sem szóltam a 6800GS-re, mert szerintem is jó kártya, pusztán a cikkben leírtakat firtattam. -
fLeSs
nagyúr
Mire válaszoljak? Nem találom a kérdést.
A 6800-nál hangsúlyoztuk, hogy miket tud, az x800-nál meg hogy ezeket nem tudja (a hdr-t és sm3-at). A hdtv nincs a felsorolásban, mert azt is tudja, mint a 6800gs."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #29 üzenetére
Érdekes, te magad mondtad a fórumon, hogy az ATI-val ''szimpatizálsz'' (finoman fogalmazva).
És ezt csupán azért hoztam fel, mert általában az ATI kártyákat pozitívan, az NV-ket negatívabban hozod ki a dolgokból (1-2 cikked is ilyen).
És innentől kezdve nemtom, hogy végülis kivel vitatkozok, egy objektívan szemlélődő olvasóval, vagy egy felháborodott, az ATI-s lelkébe belegázolt júzerrel.
De ez már OFF, úgyhogy ejtsük a témát."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
radírfej
senior tag
létezik, de nem ugyanezekkel a specifikációkkal. a 6800gs agp változata egy butított 6800gt. a nyák és a mag is más. nincs benne akkorra tuningpotenciál, de cserébe elvileg aktiválható +4 pipe.
de 6800gs agp verzót nem tudom hogy látott e már valaki kishazánkban...Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
ansell
tag
86fok gyári hűtővel volt, tuningolva!!!
Viszont ez egy szélsőséges érték volt, ne vegyük alapnak!
Nekem is hangos volt a gyári hűtő, mondjuk az is igaz, h nem állítgattam a venti fordulatot!
Hosszútávú tapasztalataim alapján: VF700-zal 5V-on 36 fok
szénné húzva: 64 fokITX konfig eladó!
-
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #40 üzenetére
akarni és csinálni nem ua.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
ansell
tag
Btw mind2 kari tényleg jó, csak izlés kérdése, h ki mit szeret!
ITX konfig eladó!
-
radírfej
senior tag
mindig csodálkoztam azokon az embereken akik képesek nagyítóval végignézni egy cikket, és aztán helyreigazítani... szerintem ha az ember elolvassa a konkluziót világosan kiderül, hogy a cikk objektív véleményt alkot, mégha egy két helyen nem is lett kiemelve hogy mennyire nagyon elhúzott az egyébbként remek GTO2...
eléggé meggyőzőek az sli eredmények, azt hiszem most kiderült hogy a középkategória az a szegmens ahol érdemes sli ben gondolkodni hosszabbtávon. ez egy plusz fejlesztési lehetőséget ad azoknak, akik némi pluszköltséggel,sli alaplappal és egy erősebb táppal készültek a jövőre.Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
DJ Stevey
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Hali!
off:
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy miért nem mindegy, hogy 75, vagy 100 fps-t produkál egy kártya? Nem kötekedni akarok, de nehogymár különbséget lássál a 75, és a 100 között. Akkor Te lennél a tudósok elsőszámú kísérleti nyula, hogy hogyan is működik a szemed
Az informatika még a mai napon sem kizárólag az fps-ektől függ szerintem, bár kétségtelen, hogy nagy húzóereje lehet...
Na mindegy, további kellemes fps számlálgatást kívánok!
u.i.1:
Én azért nemkevés tesztet elolvastam itt a PH-n, és azok alapján vettem a konfigomat, és nem biztos, hogy mindig kételkednék a tesztelők szavában, mert én nem csalódtam bennük!
u.i.2:
/nem tudom kinek szól/ A COD 2-höz sem kéne olyan baromi erős gép, ha a nyomorult programozók normális kódokat írnának...Asus A8N SLI Premium | AMD Athlon64 3500+ Venice | 2*512MB Geil Ultra Platinum DDR500 | MSI 7800GT | Hiper Power 580W | Thermaltake Shark
-
Arhel
senior tag
válasz DJ Stevey #47 üzenetére
Arra utalt, hogy az egyik helyen az Nvidia számára jobabn ki van hangsúlyozva, hogy 5-10-20-30%-kal gyorsabb, amikor pedig az ATI sokkal gyorsabb akkor az már lényegtelen és elhanyagolható előny... ez volt a lényeg, a szavaiból ítélve!
ja és a srác szeme remekül működik! nem lesz kísérleti (nyúl) alany -
Alvin_ti4200
félisten
válasz DJ Stevey #47 üzenetére
Különbséget tudok tenni 75 és 100 fps között, de nem ez a lényeg. Az egyik játéktesztben ki van emelve a 30%-os különbség, a másikban pedig a közel 40%-os eltérés úgy van beállítva, mintha apró különbség lenne (UT2004). Ennyi.
Attól, mert a PH!-n sok jó teszt van, nem jelenti azt, hogy az összes hibátlan Amúgy sem szoktam mindig kételkedni fLeSs szavában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest