- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
K G S
tag
A hangfalakról csak annyit, hogy sztem érdekes kinézetűek, csak drágának találom őket.
Amd 3200+ októberben vettem 34-ért cseregarival kékpontyban, most meg ha eladnám sokat keresnék rajta
Amúgy meg mitől van ez az árfellendülés a részükrőlSzidásokat pü-ben tessék
-
Allien
veterán
Numun jól mondja!!! Próbálj MA venni 3000-3200+-s venice-t! Én megpróbáltam, NEM nagyon megy. Az, hogy mi van az árlistában, már az 5 évessek is tudják, nem mérvadó. Ez alól nagyon kevés bót kivétel, mint pl. a ''közkedvnek'' örvendő Mistral (online szinte percre pontos tud lenni). 2-3 napja kezdtem el keresni üzletben venice-t. No, elmondom, hogy 8-9 üzletet hívtam fel. Pl. pénteken azt mondták, hogy kb. 1/2 6-kor érkezik. Gondoltam, abból marad szombat nyitásra is. Tévedtem. Igaz, nem kérdeztem, hogy egyáltalán szállitottak-e előző nap, de ennek nincsen jelentőssége. A lényeg, hogy ha éppen van is, azt hamar elviszik. Most éppen állitólag Gianni-nak is jött pár darab. De az ellátás nem folyamatos, az árak is ugrálnak. 3200+-st sikerült 39900-rt vennem (Gianni-nál olcsóbban is hozzájutni éppen). De, ma voltam olyan boltban is, ahol a dobozosra 55E huf volt írva, és 3200+-s volt! A legolcsóbb ajánlat is 35-ről indult. EZ a kereslet/kínálat, az árak feljebb kúsztak. Lehet, karácsony után vissza esik majd.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
chop
őstag
tetszetos ez a gigabyte szett
mod:jav[Szerkesztve]
-
VargaI
senior tag
''AMD-oldalon nem ilyen rózsás a helyzet. A közkedvelt, Socket 939-es Athlon 64 3000+ ára az utóbbi hetekben emelkedni kezdett, 35 000 Ft környékéről egészen 45 000 Ft fölé kúszott fel.''
hát nemtom, hogy van ez itt a PH-n, de szegény AMD-t mindig drágábbnak állítjátok be mint ami
pl Bp-n magicompba :
AMD Athlon-64 3000+ S939 BOX Venice 31912 39890
AMD Athlon-64 3200+ S939 BOX Venice 30956 38695
érdekes, hogy a 3200+ olcsóbb és ezek ugyebár BOX-osak, látszik, hogy kifut a 3000+
vidéken mod-ba 40-42e Ft, bitbolt-ba:
AMD Athlon64 3000 S.754 BOX, 64 bit 28.800 Ft 36.000 Ft
nem kötözködni akarok csak ez pl engem zavar , még jó hogy egy hónapja 32e Ft-ért vettem az én kis Athlon 64 3200+ -emet LOLAz idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
Shim
őstag
Ezt a Harman/Kardon Soundsticket már régóta lehet kapni macboltban, ráadásul olcsóbbért! [link]
''Ára: 34320 forint+áfa (bruttó 42900 forint)''Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
anulu
félisten
múltkor sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm egy ilyen AeroCool táppal. valami brutálisan gyönyörű. szerintem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
- a hangfalak szerintem rondák. lehet, h jól szólnak, de hogy én be nem pakolnám őket a szobámba az 100%
- a Pioneer-től várható Lightscribe ODD?
- ez az aerocool 3,5''-os HDD tartócucmák nagyon tetszik!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Paqito
senior tag
Télleg ennyi
Most estem át 1 GB-nyi ram vásárlásán és 21800 Ft-nál megállt a pénztárgép
Legjobbakat"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Loretto
veterán
Jajj ez alaplap olyan tüzes lehet mint a tequila.
Az előlapi panel feketében nagyon kellemes megjelenéső, ellenben a moduláris tápra ez nem mondható el.Soirée...
-
parandroid
félisten
Elnézve ezeket a Harman Kardon cuccokaat, valaki nagyon be volt szívva a dizájnerek között, és valószínűleg együtt szívtak a marketingessel és a kereskedelmi igazgatóval.
Jól néznek ki, nem arról van szó, de meglehetősen... szokatlan a forma. Kicsit a 90-es évek sci-fi formavilága ugrott be. Ez már retró így lassan 2006 felé?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Re-Tech
aktív tag
Ha ennyibe kerülne a ram, mindenki 4 gigával nyomná otthon. Vagy én vagyok eltévedve, vagy ti néztétek be az árakat
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest