- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
-
Xelo
addikt
M2N-E-t is van aki melegnek irja, meg hogy nem szeret tobb ramot, de szerencsere a Corsair benne van a kedveltekben
[link]
itt pl az latszik, hogy meg azoknak sem volt rossz a karija aki pl 1pontot adott ra.. marmint nem volt DOA.. hanem pl a feszt max 1,95v-ig engedi a memoknak.. ami pl tenyleg kiabrandithat ha pl olyan OCZt veszel ami 2,1et szeretne.. szerencse hogy az en Corsairjaimnak 1,9v kell..
de sztem ezt egy uj biossal orvosolni fogjak ASUS-ek, nem hinnem hogy a lap hibaja.. ha hiba..
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
fogok fogok, majd 16-a utan amikor otthon leszek.. (HDDmet hazamat tapomat nem hoztam.. nem itt akarom hasznalni.. itt csak bevasarolok.. nahh meg jol erzem magam)
es meg valami: igen rosszul irtam, nem az egesz AM2-es MSI bandaval van a baj, a nForce 570 szeriajukat szurtak el nagyon, pl ahogy olvastam 550el semmi baj nincs.. szal nem feltetlenul kell felned az ATI chipsetutol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest