Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robyeger

addikt

válasz erdoke #570 üzenetére

Raymonnak is: Pihentem a PH!-ra és közben arra a következtetésre jutottam, hogy tényleg AM2 esetében mivel magórajelen nyomja kedves IMC-nk a témát, a valós sávszélt tényleg a minél gyorsabb memóriával tudjuk kihasználni DDR2-800-asal [link], a késleltetések szinte alig befolyásolják az összteljesítményt. (igazad volt ebben is Raymond :R ) Intelnél pont fordítva, mert az FSB theorikus sávszélnél nagyobb memória sávszél különbözete képez egy ''holt sávot'' a cpu számára, PCIE, USB, HDD, stb... még ugyan kaphat ebből, de ott a késleltetések nagyban javíthatják az összképet.
    A gamepc lévő Sandra 2007-el készült tesztekkel sincs semmi baj [link] Van egy 100-asom rá, hogy Xelo-nál is 6400 alatt hozna a Sandra 2007, de nem az én korábbi téves elméletem miatt, ha nem azért amit ott le is írnak, az X2-ekhez képest fele akkora másodlagos gyorsítótár miatt. Ebből is látszik mennyivel másabb ''blokkszervezésben :F '' mér az Everest és a Sandra. Ezzel kapcsolatos okok miatt nem lehetett valószínűleg látni a régi verziós Sandrában vagy Everestben a nagyobb eredményeket, azt hogy tuningolva pedig még is, ez tovább komplikálja az egész megértését. Valami hatása van K8-nál az alapórajelnek az L2 cache-re vagy SQR-re, de csak nagy blokkszervezésű sávszélmérésben. :F :F A hsz-em véget még véletlenül se vegye senki készpénznek, csak hangosan gondolkodtam :B

[Szerkesztve]

Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz

Új hozzászólás Aktív témák