- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wikings2
őstag
Lesz szerintetek tört verzió? csak mert egyre jobban érdekel a dolog. már picit unalmas ez a kijelölöm ,és üti magától rendszer
-
rupert
tag
Az AI elég butának tűnt a videókban. :S Egyébként grafikára nincs panasz, de csak a grafika miatt fizetni...
-
wikings2
őstag
Fizetősök között a legrosszabb játék lesz szterintem...
Ingyenesek között pedig egy erősebb középosztálynak mondanám -
DiamondBack
senior tag
Lineage 2 copy-paste....
-
Dr. Akula
félisten
velük ellentétben a TERA egy havidíjas játék lesz
Ezért pénzt akarnak kérni? -
Ősember
őstag
kicsit sem illúzióromboló, hogy a mezei ellenfelek is 5 emelet magasak és az ijászathoz 10 méteren belül kell lenned
azt már meg sem emlitem, hogy milyen női karakter az mmorpg-kben szupermodell
-
szablya
aktív tag
Nem elég részletes a mellek animációja, bukott
-
Meglivorn
aktív tag
Esélyesen itt is lehet nem szép (nem mangás, nem elfes, stb) karaktereket alkotni, de nem meglepő módon, reklámban nem ezeket szokták eröltetni (és tapasztalat alapján a játékosok jelentős része sem azt favorizálja).
Ezt pl Aionban alakítottam, tudom, ez is tipikus izomtibor alaptipus. :p Ingame viszont olyannal is összefutottam már, ami tökéletesen alakította a Harlem Globe Trotters karikatúrák stílusát .
[link]A játék a targeting és skill rendszerével biztos, hogy érdekes újítás lesz, aztán majd kiderül hogy működik az elmélet tényleges környezetben (lag, fps, egyebek
)
-
mephi666
nagyúr
nekem tera patrick jutott eszembe a játék nevéről és a karakterekről... mellesleg ezek is itt szó szerint megb@sszák az ellent
lehet, hogy közük van a "művésznőhöz"?
-
wikings2
őstag
Szokásos süllyedő mmorpgk....
Ezért fizetni? lol.... -
Antibazsi
aktív tag
A karakterek valami pláza tenyészetből valók?
-
mad1
veterán
Elnezest az offert,de ezt most talaltam...Ijjaszat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két új kasztot mutatott be a TERA Europe, ezúttal a távolsági harcmodor két jellegzetes képviselőjével ismerkedhetünk meg picit közelebbről.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest