Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Duck663 őstag Nincs mit. Beállítod mellé a Anti-lag-ot és kész, de szerintem semmit sem növel semerre sem, egyszerűen jobban (sokkal jobban) működik, mint a Chill. Én eddig is használtam, csak meghajtónként kell a registry-ben mókolni, plusz nem lehett játékonként állítani, de működik. Én amúgy megszívtam, mert Win7-re nem hozták vissza, szóvá is tettem, hogy hát helló!  A felhasználók negyede, még mindig a 7-esen van, nem kellene elfelejteni őket. (Mielőtt valaki megszólna, hogy dehogy a negyede, pont tegnap futottam bele egy általános felmérésbe (nem steam-es vagy ilyesmi), és 2021 februári adat volt a 25%. Engem is meglepett, hogy milyen magas, ahogy az is, hogy mennyire emelkedőben van a Mac.) A felhasználók negyede, még mindig a 7-esen van, nem kellene elfelejteni őket. (Mielőtt valaki megszólna, hogy dehogy a negyede, pont tegnap futottam bele egy általános felmérésbe (nem steam-es vagy ilyesmi), és 2021 februári adat volt a 25%. Engem is meglepett, hogy milyen magas, ahogy az is, hogy mennyire emelkedőben van a Mac.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kerékpársportok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó rx 580 8gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A felhasználók negyede, még mindig a 7-esen van, nem kellene elfelejteni őket. (Mielőtt valaki megszólna, hogy dehogy a negyede, pont tegnap futottam bele egy általános felmérésbe (nem steam-es vagy ilyesmi), és 2021 februári adat volt a 25%. Engem is meglepett, hogy milyen magas, ahogy az is, hogy mennyire emelkedőben van a Mac.)
 A felhasználók negyede, még mindig a 7-esen van, nem kellene elfelejteni őket. (Mielőtt valaki megszólna, hogy dehogy a negyede, pont tegnap futottam bele egy általános felmérésbe (nem steam-es vagy ilyesmi), és 2021 februári adat volt a 25%. Engem is meglepett, hogy milyen magas, ahogy az is, hogy mennyire emelkedőben van a Mac.)