Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt azért hozzá tenném, hogy nekem tele van verve a gépem kártyákkal, mégis bőven elég a két hosszú. Illetve a kompatibilitás is érdekes néha. Egyes lapokon nem működnek rendesen az x1 kártyák a hosszú foglalatokban.
Cikkhez: Biostar-éknál úgylátom valaki sokat volt a napon, és egy magnó beleolvadt a fejébe, hogy már szinte mindenre ráírják, hogy HiFi.
-
FatalEror
addikt
Nekem semmi,csak egy ilyen CPU-hoz kicsit túlzásnak érzem,szerintem bőven elég lenne kettő is,illetve egy 7770 CFX-nél nagyobbnak már nem látom az értelmét,de akkor is jelentősen kell húzni CPU-t.De amúgy azon kívül,hogy "összenyomjuk" a lapot más "értelmes" felhasználást nem tudok én sem az adott területre.Mondjuk egy-egy példánynál elviselném azt is ha gyárilag kapnánk egy WI-FI vevőt antennával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Titan Quest II
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő