Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt azért hozzá tenném, hogy nekem tele van verve a gépem kártyákkal, mégis bőven elég a két hosszú. Illetve a kompatibilitás is érdekes néha. Egyes lapokon nem működnek rendesen az x1 kártyák a hosszú foglalatokban.
Cikkhez: Biostar-éknál úgylátom valaki sokat volt a napon, és egy magnó beleolvadt a fejébe, hogy már szinte mindenre ráírják, hogy HiFi.
-
FatalEror
addikt
Nekem semmi,csak egy ilyen CPU-hoz kicsit túlzásnak érzem,szerintem bőven elég lenne kettő is,illetve egy 7770 CFX-nél nagyobbnak már nem látom az értelmét,de akkor is jelentősen kell húzni CPU-t.De amúgy azon kívül,hogy "összenyomjuk" a lapot más "értelmes" felhasználást nem tudok én sem az adott területre.Mondjuk egy-egy példánynál elviselném azt is ha gyárilag kapnánk egy WI-FI vevőt antennával.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest