- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Én tudom! Ez egy energiafogyasztó bővítőkártya. Ha valakinek túl alacsony fogyasztású a gépe, netán túl hideg van a gépházban, az vesz egy ilyet, és megoldódott a probléma.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
duke
aktív tag
Nekem is ilyen halokartyam volt, csak aztan tul lassu volt az internet, ezert lecsereltem, egy gyorsabbra.
-
kromatika
veterán
VGA
-
A`rpi
addikt
recontextualize vertical interfaces
-
Rickenstein
senior tag
Milyen hasznos is a Google képkereső
PS C:\>_
-
Czementhy
csendes tag
-
flash-
veterán
Intel® 10 Gigabit XF SR Dual Port Server Adapter
-
Brada:D
tag
Ez könnyű
Mindenki tudja, mi ez![ Szerkesztve ]
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
Ruszki
senior tag
Pci-Expresses FC kártya (optikai kártya)
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
electrodoki
aktív tag
Szerintem egy Pci-Expresses mikrosütő
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
KohuthUr
csendes tag
Sima videokártya passzív hűtéssel szertinem.
-
rudi
nagyúr
válasz #90933760 #65 üzenetére
Valószínűleg szerveres témakörrel foglalkozik a készítő. Annak a szép fekete-kék modnak a kiindulási alapja kétprocesszoros szerver alaplap volt, azért kellett a nagy Lian Li ház, de aztán változtak az igények.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
törölt tag
valami PLC kártya ??
ja. nem.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
Basszus, tudtam hogy valamit elfelejtettem tegnap este! Szólni, hogy le lehet tenni a kezeket, megszámoltam. Olyan szépen találgattatok meg el is találtátok, hogy mi ez a képen, ezért minden kommentelőnek jár a virtuális táblacsoki. Csak ne zabáljátok fel egyszerre az egészet, különösen ne ebéd előtt!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
RudY
addikt
Tegye fel a kezét, aki tudja, mi ez!
Marhára nem vicces! Lassan 24 órája van feltéve a kezem...de meddig tartsam még...piszkosul nehéz ám így gépelni ?!
-
Sams
csendes tag
Egyértelmű!
Csatoló a Borg kockához. -
peckusg
csendes tag
Egy ilyen kártya csücsül a A kábelmenedzsment művészete cikkben lévő gépben. Az első képen látható.
-
Tamás9x
őstag
Optical PCI network card még z első mono gigabites
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
agoka07
senior tag
Az is lehet, hogy kitudja...
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Hunter2
addikt
valami szerver hálókártyára tippeltem volna, kis googlizással meg is lett hogy az.
-
törölt tag
Gémer videokártya. Egyértelmű.
-
Skynet258
veterán
Photoshop.
-
Archer
őstag
Az Alfa holdbázis vezérlőegysége csak tettek rá a technikusok egy passzív bordát egy Voodoo kártyáról.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
M0ng00se
őstag
bővítőkártya V6
-
törölt tag
elzsibbadt. leengedtem.
-
Killer01
őstag
Ez kérem a Háromfázisú vizitündér fluxusgenerátora...asszem'
-
Pé
senior tag
Ez egy számítógépbe való kártya. Szívesen.
Vagy esetleg konduktometriás szintérzékelő szonda
[ Szerkesztve ]
-
kiskutya21
csendes tag
Ez egy Qlogic típusú dual port FC kártya SAN hálózatokhoz 2 SFP modullal LC csatlakozó szabvánnyal
-
simatteo
csendes tag
Bárki mondjon bármit,szerintem ez egy nagyfrekvenciás homálytizedelő,amit a képen nem látható kontrafékes gumikalapáccsal kell a helyére illeszteni
[ Szerkesztve ]
-
Real_Gabe
tag
Intel PRO/10GbE SR Server Adapter
sáríála
-
drevin
csendes tag
Ez egy T1000 teminátor (mimetikus polialoid) modell grafikus megjelenítő eszköze.
Egyes meg nem erősített források szerint Anakin Szkájvóker alkotta 5 és félévesen, majd Körk kapitány tökéletesítette. -
cinemazealot
addikt
Én első blikkre azt hittem, hogy valamilyen PCI-Express-es hiper-audiofil sztereó végfok.
-
Diocles
aktív tag
Ez egy kattintásvadász cím.
-
rewolt
csendes tag
A csatlakozó az tuti 2 db dual LC.
-
buherton
őstag
Két SFP optikai csatalkozó. A kártya pedig egy hálókártya. Vélelemezhetően +10 Gb/s sebességre képes.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Viktor77
titán
Ez vagy valami, vagy megy valahová.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
kakuk.tamas
addikt
Jahhogy ez nem legóból van... Ühhümm...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
TheLegendary
csendes tag
Hu..hu... Ne olyan gyorsan!
VR csoki típusa? -
bear_
aktív tag
,o/
-
BlackSoft
addikt
Hálókártya... De látom más is ezt látja benne.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
HookR
addikt
A virtuális csoki hizlalja a májat?
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Nirvanus
aktív tag
Én tudom, hogy mi ez. De 5/1-gyel nem nagyon használnám ki. Jó étvágyat a virtuális csokihoz.
[iTX-or-GtfO!]
-
nagyúr
stuff.
it does things.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
válasz MaxxDamage #24 üzenetére
És 200+ GBP -ér már kapható is (újonnan)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mmdms
addikt
Ez egy tönkrement fluxuskondenzátor a delorien-ből, ami olykor olykor hajlamos féregjlyukat nyitni egy tetszőleges univerzumba, pölö az avangers c. filmben is emiatt alakult ki a g3b@$z, és jött az a sok izé, chitauri vagy mi.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Dual 10GbE (Intel XF SR)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
lenox
veterán
10 GigE dual port.
-
gerii
addikt
Csak nem a prototípus
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
wolfman
veterán
PCI-os hűtőborda
AMúgy szerver cucc[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
félisten
Valami optikai hálózati eszköz lehet, kéne egy, szívesen szórakoztatnám a pc boltosokat vele(10-ből 9 azt se érti mi az a mechanikus billentyűzet)
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-=MrLF=-
senior tag
Erre is hasonlít: [Sun Multithreaded 10 Gigabit Ethernet (10GbE) Networking Card]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
barack1997
senior tag
Ez nem szilárd-beton pumpa véletlenül ? Másik tippem a talpas félhomálymérő esetleg
-
tlac
nagyúr
dual sfp portos hálókártya
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindannyian tévedtek!
A kemény fém lappal egyedi sörnyitó.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Areturus
tag
-
M@nH.
aktív tag
Két portos 10000Mbps-es hálózati adapterre tippelnék.
-
Elrood
őstag
Esetleg egy InfiniBand kártya?
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
tomas51
senior tag
A csatija egy kicsit hasonlít a lanhoz, persze minilannak nevezném inkább.
Nem tom.... -
jamye
csendes tag
Optikai csatolóval ellátott hálózati kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest