- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Nagyon jó cucc, szívesen elfogadnám.
-
tomy_cz
senior tag
Néztem a Lenovo oldát, onnan sajnos nincs nemzetközi szállítás magánembereknek, és hazai képviseletnél meg még nem lehet kapni.
Ebay-en, Amazon-on.... sehol sem találni belőle.A cikk szerint:
"A fekete színű készülék már elérhető a nagyobb webáruházakban"
de én nem találtam neten sehol külföldi áruházakban, vagy csak rossz helyen kerestem.Van valakinek ötlete honnan szerezhető be egy ilyen?
Nagyon kéne, mert nagyon tetszik!
-
DigitXT
félisten
El lehet vele szöttyögni, mondjuk a balgomb hüvelykujjal való nyomogatása nekem
eléggé kényelmetlen hosszú távon. Meg pl. nem tudom, hol van rajta az "á".*Ill.
lespórolták az F1-F12-t is.* (Viszont világít, meg nagyon elegáns, lecsukható, stb.)*: lehet, hogy nincs is: a bill. kiosztása azért "nem teljesen triviális", TAB/ESC,
stb. (Igazából akkor néz nagyot az ember, amikor nyomná az Alt+F4-et...)
ON: ez a Lenovo sokkal inkább néz ki billentyűzetnek: lehet, hogy valamiben jobb.
-
waverider
senior tag
háttérvilágítás ennél is van, mint a DiNovo esetében, tudja valaki?
mert az igazán tud hiányozni az általában sötétben filmnézős HTPC mellől, nemde? -
Calogero
addikt
Ha még világítana is az lenne még a kánaán
-
DigitXT
félisten
csak az valami 30ezer forint
Halkan jegyzem meg, hogy ez a kiskerek b*szottnagy haszonkulcsán is múlik.
Ma kaptam kézhez egyet, ami a számla szerint írd és mondd, nettó 13K-ban volt.Az más kérdés, hogy ott van még az ÁFA, meg volt némi postaköltség, ill. az eladó haszna, de ez bőven nem volt, annyi, mint amennyit minden kisker rátesz. Van ahol 40-hez van közelebb, mint a 30-hoz, ami figyelembe véve a fent leírtakat pofátlanság. (Szvsz.) Szóval így 20K körül én azt mondom, rendben van...
Nem egy tömegtermék, ez tény, de aki épp ilyenre vágyik (pl. HTPC távirányításához), annak tökéletes választás. Amúgy a diNovo Mini sokkal szebb.
(És ezt nem azért mondom, mert nekem - mától - éppen az van.
)
de annak az árával tényleg nem lehet megbarátkozni
Nézz körül az aprón, hátha valamivel jobban sikerül. -
orbano
félisten
csájnatek alatt tudod jól milyen gyártókat értek
nekm ennek az ára már a fájdalomküszöb alatt van, ha meglesz a nappaliban az új tévé, ez lesz a következő beszereznivaló. DiNovo minivel is szemeztem (ha már Media Desktop Laserem van), de annak az árával tényleg nem lehet megbarátkozni.
-
MaUser
addikt
Egy Trust noti egérrel szívtam én is így, míg a srác akinek eladtam közölte három nap után, hogy rájött, hogy az egeret ki lehet kapcsolni a középső gomb nyomva tartásával.
Esetleg próbáld meg azt, hogy más felületre rakod át az egeret, mert valószínűleg nem tudja magát standby-ba rakni.
-
nbg
senior tag
"majd valamelyik csájnatek"
csendben megjegyeznem, a Lenovo kinai...
A cucc szerintem tokeletes, optimalis htpc-hez. Jelenleg DiNovo Edge-el tolom, az neha tenyleg tul nagy tud lenni (meg rohadt draga is volt). Viszont nem ertek egyes embereket, amikor a DiNovo Mini volt uj, mindenki azt mondta, na majd ha jon ugyanez felaron, megveszem: most akkor itt van "ugyanez" felaron, de maradt a regi duma... hat semmi sem jo? ^^
-
Gusztáv
addikt
Na igen, én egy Trust wireless bill+egér kombóval szívtam meg legutóbb. Az egér kb 4-5 nap alatt lemeríti a 2 AA-s elemet
. De a bill. teljesen jól használható, és viszonylag kicsi, így most ezt használom a htpc-hez, ha kell. Még A4tech váléasztékában láttam egész jópofa bill.-ket, csak nem tudom hol lehetne beszerezni.
Pl egy ilyet [link].
-
psyho777
tag
jaja... bár a boltban hiába nézed meg.. ha otthon derül ki hogy szar..
vettem speedlinket 2 hónap garival..
letelik a gari rá 3 hétre analóg kar elbaszódik.. nem lehet középre állitani... driver szétszedés takaritás semmi nem használt... hiába nézegettem az eladóval a boltban 2 órán keresztül.. hiába pakoltattam ki a fél media markt otNEM tudok helyesen irni.. ezvan
-
orbano
félisten
-
student
őstag
gondolom mire ideér min. 60€ lesz belőle
-
rootkiller
őstag
Hüm... Ez tetszik, csak sok az a péz érte.
-
-
P100
senior tag
Remélem majd valamikor 5k körül lesz az ára és akkor megveszem.
-
Ez tök jó, de ennyiért csak az veszi, akinek pont ilyen kell.
-
Gusztáv
addikt
Igen, nagyban hasonlít egy szétcsúsztathatós mobil billentyűzetére, nem is értem eddig mért nem jutott senkinek eszébe ilyet gyártani. A Logitech árai meg egyszerűen nem magyar embernek vannak kitalálva, rém drágák. Egy htpc-nél normális frontendet használva kb. 95%-ban megoldható a kezelés a kurzor gombokkal + 3 gombbal. Pl Mediaportal gyönyörűen vezérelhető távirányítóval, meg ha nagyon kell van virtuális billentyűzet. Csak a chat + netezéshez kell bill., erre meg ez a Lenovo tökéletes.
-
Anno ugyan így nézet ki a t10emhez a chat board is csak track ball nélkül
Nekem határozottan tetszik! -
pilsner
aktív tag
nagyon jó. trackpointtal lenne csak az igazi, nekem kéne
-
^Clown
addikt
A HTPC-s távirányítóktól mindig a hideg rázott, végre egy értelmes hiánypótló!
-
No ezt még nem láttam
De ez(mármint jelen cikk alanya) mintha kisebbnek hatna nem?
Egyébként rájöttem én is a hasznára, mert hidd el nem szöveggépeléshez gondoltam azt amit az előbb írtam
Ugyan nekem nincs kimondott HTPC-m, de a gépemen kívül semmi egyéb elektronikai cucc nincs a szobámba, azaz ezt használom, filmezni, TV-t nézni, zenélni, egyszóval mindenre, és erre nekem teljesen tökéletes lenne egy ilyen, hogy ágyból tudjak matatni
Amire egyébként jelenleg a SE telóm használom BT-vel, de valahogy nem az igazi -
Tomate
veterán
Nem olvastam végig a hsz-okat azt hittem, hogy én leszek a 10. HTPC-zös tag, de akkor ezek szerint nem.
Nekem is úgy van, hogy a gép az emeleten az lcd a földszinten van. 10m-es HDMI/Optikai kábel kombó meg egy ugyan ekkora USB kábel teszi a dolgát, lent pedig egy vezeték nélküli egér+bill kombó vár ami néha macerás, szóval rögtön rájöttem, hogy mi a célja ennek a cuccnak. Nem is lenne rossz egy ilyen itthonra.
-
harry
veterán
Így is van, teljesen jó, sokszor jobb, mint egy távirányító, meg most ott az egérrel mit maszatoljak a fotelban, vagy egy nagy billentyűzettel... ez erre ideális, bár nem tudom a trackball mennyire tetszene, most notit trackpoint van, ez szerintem teljesen tökéletes a kis helyen történő pozicionálásra, és nekem sokkal kényelmesebb is, mint egy touchpad. De attól még az a golyó is lehet jó.
-
-
orbano
félisten
válasz
FoxiestFox #23 üzenetére
meg még 20 másikra. sőt, nagyon sok hasonló bill van négyzet alakú gombokkal, rajtuk betűkkel és számokkal
még az elrendezés is hasonló
Tomate: na végre valaki rájött mi ez... -
Tomate
veterán
Egy HTPC-hez tökéletes.
-
Nagyon hasonlít a cucc a HTC Universal billentyűzetére...
-
psyho777
tag
szeritnem tök fain kis cucc.. ha meglesz nekem kell egy ilyen..
-
-
orbano
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Ez olyan mintha vmi konzolos kontroller lenne. ^^
Nem mondom hogy hülyeség, de sztem sztem egy wireless bill + egér (mondjuk MX Air) kényelmesebb mint minigombokat kergetni.
-
Gusztáv
addikt
Na ez tényleg fasza kis billentyűzet. Az említett Logitech diNovo Mini [link] alsó hangon 30 ezer, de amikor még én nézegettem akkor inkább 50 volt. Htpc-hez szerintem még mindig egy mce távirányító vagy egy imon a legjobb megoldás, csak ha az ember pl netezni akar, akkor kell a billentyűzet. Persze nagyban függ attól is, hogy milyen progit használunk. De lehet hogy beszerzek egy ilyet, mert a vezeték nélküli bill.-em azért jóval nagyobb.
-
.mf
veterán
Jó ötlet, 15%-kal nagyobb billentyűkkel, trackpad helyett pöcökegérrel vagy touchpaddel és ennek az árnak a feléért még érdekelne is, de így csak marad jó ötlet, és remélem, hogy más hamarosan kihozza ezt olcsóbban is.
-
Marha jó cucc
Lényegében egy vezeték nélkül bill+egér kombó, barátságos méretben. Nem is értem, eddig mért nem jutott eszébe senkinek. Teljes távvezérlés a géphez, és még csak tanítani sem kell, meg programokkal és gombvezérléssel küzdeni.
Bár azért rápakolhattak volna egy külön multimédiavezérlő(play/pause, stop, előre-hátra, hangerő) gombot, és teljes lenne az összkép.Szerk: Ugynézem este van, másodjára nézve látom, hogy van is rajta
-
vPhis
tag
ez nem ugyanaz mint egy vezetéknélküli bill?
mod: ja csak ilyen nyomi formába -
P100
senior tag
Hát ez ROHADT JÓ!
Amint lentebb megy az ára, veszek egyet. Megvalósult az ágyban fekvős fórumozás + játék. De jót is fogok ezzel StarCraftozni reggelente
És akkor a filmnézésről, zenehallgatásról, etc., etc. ne is beszéljünk.
-
orbano
félisten
azért a cikkben egy tenyérnyi billetnyűzetről van szó, nem hinném, hogy értelme lenne egy mx3000-rel összehasonlítani. kb mint ha egy biciklit és egy traktort vetnél össze...
egyébként meg van ilyenje a logitechnek is, csak az valami 30ezer forint. ez valamivel barátibbnak tűnik... nappaliba pedig ideális. egy teljes bill "valamivel" nehézkesebb, elfoglalja a dohányzóasztal felét...
-
_ak_
addikt
Szívesen kipróbálnám.
-
Hunter2
addikt
Én erre a célra itt az aprón vettem 4000Ft-ért egy Logitech mx3000-es billentyűzetet.
Valami ilyesmi hasznosabbnak tűnne PC-hez (bár állítólag ez is működik vele).
Logitech Cordless MediaBoard Pro -
Solten
őstag
Szuper...
-
Pont ilyet keresek a nappalis gépemhez.
-
Male
nagyúr
Nem tűnik rossznak... nem kell távirányítót beüzemelni a géphez, és nem is kell küzdeni vele, hogy minden programmal működjön rendesen.
-
Magnum_
nagyúr
elfogadnám
-
aram01
nagyúr
nem rossz ötlet
-
szuper-t
őstag
ez sima wifis bill
semmi köze a távirányítóhoz -
F_Zolee
nagyúr
"Joypad" újabb formában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nézzük élőben a Summer Game Fest 2025-öt!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged