Új hozzászólás Aktív témák
-
tilus
tag
válasz rambustibi #34 üzenetére
Szevasz Tibi!
Igen, ott leszek! -
tilus
tag
válasz KINKY_007 #32 üzenetére
Attól függ mi az az esemény. Tartós 5G-t nem fogunk tudni szimulálni. Egyáltalán az egész száguldás érzést nem fogjuk tudni szimulálni egy helyben ülve. A cél az hogy amit csinálsz (!) arra reagáljon jól értelmezhetően és azonnal. Nem csak a mozgás, az egész..a mozgás csak egy utolsó lépés, hogy beleéld magad Ráadásul opcionális
Mi csak a fejedet akarjuk mozgatni picit, hogy érezz valamit a bódé viselkedéséből és szeretném ha lenne valami visszajelzés az útról is, meg megfeszüljön az öv ha fékezel, rázzon a kerékvető, stb
Ennyi nekem pont elég, még nem zavar, nem hátráltat, ad némi plusz infót is.A tény hogy az ülés külön mozog a kormánytól (ami elvileg teljesen baromság) felerősíti azt a pici elmozdulást, amit még nagyon gyorsan (400mm/s, ami háromszorosa az aktuátor útjának) el tudunk végezni.
Viszont ahol 30-40 fokban elkésve dölöngélsz...azok a cuccok nagyon nagyon kiváló motorcsónak vagy jetsky esetleg repülő szimulátorok lehetnének inkább..
[ Szerkesztve ]
-
tilus
tag
Valóban egy ioni vezérelt mmos-OSW és a "kis" Mige motor van az idei gépen, a kormány rész összköltsége momo kormánnyal, karbon-mágneses pillangókkal, quick release-el, gombokkal, usb vezérlővel, vámmal, áfával stb már inkább ~600eft volt, de megérte az utánajárást, forrasztgatást, tervezgetést. Egészen kifinomultan brutális szerkezet.
Azoknak akik nem ismernék:
1kW
20Nm
1000rpm
10 A continuous
High dynamic range torque control 14 bites felbontással.Renferenciaként: a logitech G25/27 a fenti számok tizedét is alig tudja.
-
tilus
tag
Volt szerencsém korábban FD 301 rendszerhez (a forgalmazónak dolgoztam), és bátran mondhatom, hogy nincsenek egy kategóriában.
Az irányítás (kormány/pedált) cserecsmő még a force dynamics rendszeren, a mozgás pedíg értelmezhetetlen, mint egy motorcsónakban úgy hullámzol, dölöngélsz. Egy autóban nem történik ilyesmi...De ezt kipróbálhatod magad is, mert az FD 401 europai koppintását kipróbálhatod a rendezvényen, hisz ott van az SBR is.
[ Szerkesztve ]
-
tilus
tag
válasz gyáliSanyi #23 üzenetére
Igény szerint bármekkora kerékkel szereljük Neked
Az én autómba csak ezzel a kerékkel fér el, és installációnak is szebb így. -
tilus
tag
Probléma #1 a játékokban nincs lemodellezva a motor helye, tehát 5.1 rendszeren is az első hangszóróból szól a porsche motorja.
Van logitech Z-5500 rendszerünk is hozzá, és levettem mert szörnyűséges minőségű 1 utas hangszórókkal szerelt kínai hulladék. Helyette van Polk Audio soundbar 2.1 lényegesen jobb minőségben és LÉNYEGESEN DRÁGÁBBAN, viszont ezt könnyű volt integrálni, ellentétben a komolyabb minőségű 5.1 rendszerekkel.
Rendes 5.1 rendszer is készül hozzá, ahogy váltó és kézifék is lesz rajta januárban, de a tökéletességhez idő kell, ráadásul gépeink többsége profi felhasználó kezében headsettel üzemel.Konkrétan a Z-5500-at is fel fogjuk szerelni, de JL Audio mélynyomóra cserélem a Logitechet, és Boston Acoustics 2 utas satellitekre cserélem a gyári szörnyűséges hangszórókat is. Csak ezzel még foglalkozni kell és nem biztos hogy a Z-5500-at érdemes upgradelni, de nem találtam másik aktív 5.1 rendszert elfogadható minőségben és olyan méretben ami még felférne rá.
Eladó a logi 5500 ha érdekel...
-
D.Va
senior tag
válasz BlackDevil #24 üzenetére
régóta ki szeretném már ezt próbálni kár hogy pont most nem tudok menni a play it-re
-
BlackDevil
aktív tag
Kipróbálnám szívesen!
Ilyen összegért inkább egy autót vennék.»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
gyáliSanyi
őstag
A gördíthető nagy kerekeken azért spóroltak.
Live poor, die rich.
-
félisten
VR verzió mikor lesz belőle?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
gecsoz
aktív tag
Mondjuk a kütyü mozgása teljesen irrevelánsnak tűnik ahhoz képest, hogy épp mi látható a kijelzőn..
Persze ettől élőben lehet jó, de így kívülről mintha inkább egy repülő szimulátorral játszani nem forma1 -es autóval.. bár még egy repülő is nehezen csinál ilyen gyors föl-le váltásokat, egy autónál meg abszolút nem érzem a fel-le mozgások ilyen durva szintű megkjlenítését egy sík pályán.. -
atike
nagyúr
...ha van elég pénze és megfelelő méretű szoba is hozzá...
Nagyon elbírnám viselni otthon...
-
rambustibi
őstag
Szombaton megyek, remélem most lesz lehetőség kipróbálni Oculus Riftel, nem úgy, mint VRDayen. Nem lehetett odaférni, annyi "gyerek" volt..1,5-2 órát pedig inkább nem állok a sorban
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Stifler93
tag
Én kb egy hónapja próbáltam ki egy hasonló szimulátort az Automotive Hungary rendezvényen, elég nagy élmény. Annyi volt a különbség, hogy az ha jól emlékszem 14 millió Ft-ba kerül Kicsit elhűltem amikor meghallottam.
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
maser
tag
Én emlékszem valami ilyesmit kipróbáltam 2013ban a veletech-en.
Hát nem volt az igazi, de nem is volt olyan rossz.
Így kíváncsi vagyok, hogy idén ez milyen lesz[ Szerkesztve ]
Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
Chrys_
addikt
Az egészet egy szar hangprojektorral basszák el lol. Elég kiábrándító, amikor egy középmotoros autó motorhangja szemből jön Rátettek volna valami régi Logitech Z5500-t máris jobb lenne az egész.
-
Ummon
csendes tag
Úgy tűnik Open Sim Wheel alapú a dolog, akkor viszont nagy valószínűséggel egy Mige 130st-m10010 tekergeti a szerencsés felhasználó kezeit. Ha van affinitás hozzá, akkor össze lehet legózni otthon csak a kormányt kb 300k-350k huf-ból
-
icp1970
senior tag
De komoly.Szivesen ki próbálnám.
-
nagyúr
válasz Kamikazeman #2 üzenetére
Annyira azért nem tippeltem volna. 1,5m-ra saccoltam kompletten.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
kengyel
nagyúr
Ez nagyon komoly eszköz, szívesen kipróbálnám.
kengyel
-
nagyúr
Nagyon minőséginek tűnik. Nagyjából sejthető az ára?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM