Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
japánban történnek furcsa dolgok, ahogy filmeken ábrázolva láttam/ismerősöktől hallottam... az emberek nagy részének van arrafelé egy kis "beütése"
(mondom ezt mindenféle rossz szándék nélkül) de tényleg, ott el tudnám képzelni létjogosultságát... ott már így születnek a gyerekek, hogy vérükben a technika iránti vágy 
-
Mr.Csizmás
titán
X 1000 -
mephi666
nagyúr
"wii-n bulizol? koczka-e vagy?"

szülinapi kellékek: töménytelen mennyiségű szesz, haverok, egy vasvágófűrésszel átalakított számítógépház, 2 féltégla, 1 grillezőrács, 1 zsák faszén, sertéskaraj, gomba, hagyma, brokkoli, stb... meg persze valami zeneeszköz
rég volt már ilyen összejövetel, de szerintem hangulatosabb, mint virtuálisan zsákban futni
igaz, hogy gyerekeknek kicsit másak az igényeik, de ez már kicsit túlzás... inkább összeszedni a társaságot, aztán vedeljenek kölyökpezsgőt meg játszanak activity juniort vagy tököm tudja 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mondom ezt mindenféle rossz szándék nélkül) de tényleg, ott el tudnám képzelni létjogosultságát... ott már