Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
japánban történnek furcsa dolgok, ahogy filmeken ábrázolva láttam/ismerősöktől hallottam... az emberek nagy részének van arrafelé egy kis "beütése"
(mondom ezt mindenféle rossz szándék nélkül) de tényleg, ott el tudnám képzelni létjogosultságát... ott már így születnek a gyerekek, hogy vérükben a technika iránti vágy 
-
Mr.Csizmás
titán
X 1000 -
mephi666
nagyúr
"wii-n bulizol? koczka-e vagy?"

szülinapi kellékek: töménytelen mennyiségű szesz, haverok, egy vasvágófűrésszel átalakított számítógépház, 2 féltégla, 1 grillezőrács, 1 zsák faszén, sertéskaraj, gomba, hagyma, brokkoli, stb... meg persze valami zeneeszköz
rég volt már ilyen összejövetel, de szerintem hangulatosabb, mint virtuálisan zsákban futni
igaz, hogy gyerekeknek kicsit másak az igényeik, de ez már kicsit túlzás... inkább összeszedni a társaságot, aztán vedeljenek kölyökpezsgőt meg játszanak activity juniort vagy tököm tudja 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(mondom ezt mindenféle rossz szándék nélkül) de tényleg, ott el tudnám képzelni létjogosultságát... ott már