Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- RAM topik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeritusz
tag
Amire te gondolsz az a letöltés + visszaosztás (jó esetben) lenne kliens programmal.
Amlogic s905x procis médiabox fillérekért (1gb-os elég) + coreelec (linux+kodi), qbittorrent addonnal erre elég. Letöltés mehet bármilyen occsó saját áramadapteres külső usb2 hddre (én egy maradék szutyok 3.5"-os 160gb-os pata vinyós ezer éves házat használok, azért már nem kár) . A feliratok lejátszáskor szintén addonal letölthetők 2 kattintással pl. opensubról.
Én pluszban rálógattam egy 2tb-os külső hdd-t a routerre is, néha arra mentem amit el akarok tenni.Semmi szükség nasra, rasperry meg főleg nem nasra való.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest