Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
fireqpeg #2292 üzenetére
Tavaly óta nagy változásokon esett át az mt76 driver nekem nincs problémám vele már vargalex is céges közrnyezetben használja a 860-at. Én is mind a 860-at és mir3g-t small office-ban ~20+ kliens wifin. Plussz kábelesek. Mindegyik 30+ napos használattal nyilván ezeken torrent, fájlmegosztás nem megy.
Nyálam otthon meg hardcore torrent, vpn, fájlmegosztás wifi 2-7 eszköz. Persze a feltöltés azért kevés mert vissza van fogva felesleges több ígyis úgyis top 10 ezerben vagyok magon.
Esetleg a 24 órás stat nézetben szívesen néznék egy ubuntu telepítő sebességet, akkor összehasonlítható lenne az én eredményeimmel, mert én azzal tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max