- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Probalj ki egy DS-t és érteni fogod a kézikonzol és a telefon különbségét. Ezek valódi, teljes értékű játékok, rendes irányítással, a konzolra optimalizálva. Én sem hittem benne sokáig, gyerekesnek is tartom picit a mai napig, de simán elfér a táskám hátsó fiókjában, vonaton jól szokott jönni. Az exkluzív címek meg exkluzív címek.. ezeken nincs mit magyarázni. A mai napig talán a nintendonak van a legnormálisabb és meglepő módon legfelnőttebb játékosbázisa. Minden eddig általam megvett játékhoz találtam segítőkész és aktív redditet, speedrun/competitive scenet. 30kért simán lehet ma venni egy DSt, és (sajnos) nagyon egyszerű virágbolti játékokkal tolni (amit igazabol a nintendotol szedsz le lol). Nálam jelenleg helyettesíti a pc-m. Itt kitolom a nagyobb rpgket amik érdekelnek, minden más gamingem ugyis casual lenne, magyarán csak random időelb*szás, amire ugyebár tökéletes egy kézikonzol.
A nintendo mindig is a japan piacbol élt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest