- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Termigáßor #34 üzenetére
szeretnéd Te csak a tizedét is megkeresni annak egész életedben, amit ők ezzel az egérrel le fognak gombolni a gémerekről.
amúgy a logitech egerem sem formálja újra magát minden új tenyérrel való találkozásakor, mégis kényelmes. sőt, nem is a barátnőm, hogy móka közben fogást akarjak váltani
A vér nem válik VAZZE!™
-
Quan-Chi
őstag
hát nemtudom, én vizuális tipus vagyok ... de ez nem az igaz , sőt szar
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
moha21
veterán
Az lenne az igazi az egész egér színe változna
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Termigáßor
aktív tag
Marhára el vannak tévedve az egér árát illetően. Előbb talán bizonyítaniuk kellene és nevet szerezni, - Márkaépítés vagy mi a szösz!? Erről nem hallottak a marketing osztályon? - és csak azután megközelíteni a Razer, Logi és MS árait... (de akkor is csak alulról...)
Önbizalom az van...
Csak tudnám mire.. mert ha jobban megnézzük ezt a hűde ergonómikus formát akkor egyből látszik hogy fogtak egy maroknyi gyurmát (ők biztos vmi speciális formázó agyagnak hívják), jól a tenyerükbe szorították és ami lett belőle arra tettek gombokat meg egy görgőt.
Eredmény? Egy láthatóan akkora egér ami pont kitölti a tenyeret és fixen tartja az ujjakat. Persze csak akkor ha a leendő tulajdonosnak pont akkora a keze mint a "tervezőnek". De még ebben az ideális(nak gondolt) estben is kinek jó az hogy nem tud fogást váltani az egéren?Nos?
Még mindig csönd?
Na, akkor erről ennyit.
és mindez 72 euróért... édesistenem...
Ja igen: és kell a sokszínű világítás is, hisz' mindjárt itt a karácsony!...Jobbára ártalmatlan...
-
Kucsek
aktív tag
Miért nem rögtön aranyból van a csatlakozó?Így ,hogy csak aranyozva van olyan gagyinak tűnik .De jól néz ki amúgy, a fényeket lehagytam volna róla,ha nem villog akkor oké .Villogva nagyon olyan 2 pálcás bucsus cuccnak néz ki.
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
-
rovtiv
tag
Én meg egymáshoz képest nem értem a két terméket. Mert ugye a hardgémer még az egeret megvenné sokért, de a billenyű simán leverheti az esetleges érdeklődését. Ha meg van ember, aki a billenyűre hajaz, annak nyilván az egér ára lehet elrettentő.
...már bocsánat...
-
MMSZoli
tag
Hi,
Nem tudom, mit aprózzátok el a dolgot...Truecolor egeret a népnek!
-
Jamby18
senior tag
Ha zsíros kenyérre teszem azt is analizálja a S.Q.A.T.????
-
Geönczy
aktív tag
Hiper lesz az tény. Összevissza megy hirtelen.
CS-n ott 400-ra van állítva a dpi és az opsönzbe veszem 12.9-es sebességre az egeret.
Úgy az igazi az oldal védnek, mert akkor nem szaladnak el a fejes elől...
De ha éppen elől vagyok akkor 800-ra és 9.9-re állítom ugye mivel gyorsan kell fordulgatni. -
Psych0
őstag
Ezt az egeret kihajtja egy E6550 vagy cpu limites lesz?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
forgonati
őstag
Csak 6 fajta árnyalatban világít? Csori Minimum 20 féle kell nekem, hisz én vérbeli gémer vagyok De komolyra, a formája amúgy nem rossz. Szivesen megtapogatnám, hogy hogy ül a kézbe.
A billentyű az ingyen se kéne...Keelah Se'lai!
-
14adam
addikt
Hát ez a billentyűzet borzasztó
-
girátor
csendes tag
azt hittem, hogy ilyen hőre színváltós egér lesz
nekem fogkefém volt olyan még az előző évezredben,
hja meg transformerszem. vizet tudott spriccelni, s ha forró vízzel töltöttem meg, s ment a motorháztetőre, akkor világos zöld lett.. ah boldog gondtalan idők voltak azok
vissza a jelek&rendszerekII házihoz -
törölt tag
Nekem az egér szimpatikus, a jelek szerint kisujjat normálisan alátámaszt. Bár élőben meg kéne tapodni, hogy biztos-e.
-
arpeen2
senior tag
"Aranyozott USB csatlakozó"
Na az aztán piszkosul kell.
-
orbano
félisten
válasz kételkedem #7 üzenetére
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a golyó tapizását másra szoktam hagyni
A vér nem válik VAZZE!™
-
Móci
addikt
válasz hejesírásó #6 üzenetére
A plusz 6-7 gombot lefelejtettük, meg az egyedi, semmire se jó, idegesítő, szuper-gémer-hád-kontrol-jutilití is fontos.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
LackoMester
addikt
nemrossz egér,igy elsö ránézésre,de az ára hát nemtudom-SOK ,inkább már egy Razer Lachesis ,és szvsz (azt már 50 evróért kapni)
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
madgie
titán
válasz kételkedem #7 üzenetére
Ha Koczka Úr háta elgémberedik a pixelkukkolás közben, csak felkapja a billzetet és megmasszírozza a golyóval a fájó pontot
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
ehhez még hozzátenném, hogy legyen a vezetéken ilyen görgős cucc, h tehermentesít e legyen a kábel mozgása és ne hátráltassa a GÉMEREKET!
legyen 15 helyre berakható nehezéke
legyen kihúzhatós a vezetéke, legyen hozzá GÉMER lanpartyra cipelős táska!
legyen rajta 1 nyomásra hármat lő gomb a GÉMEREKNEK.
ne legyen 10k alatt az ára mert az már kommersz.
ja és legyen már rajta 3.0 usb, mert az kell!!!!
ON: egyébként sztem szép. a sárga fény még jól is áll nekije.
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
10 000 dpi, 30 különböző színárnyalatú led alatt nem egér az egér!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
total90
veterán
Ez a billentyűzet valami bűn ronda Ez egér tetszik külsőleg, kicsit talán drága
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
mephi666
nagyúr
még több dpi-t! ez a dpi dolog ugyanolyan szinten kezd menni, mint a megapixel/iso/dinamikus kontraszt mizéria... had vakuljon szegény paraszt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wwhy
veterán
még több színt
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest