Hirdetés
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Ebben igazad van:
"Ilyen merész ötleteket a stúdiók nem engednek meg maguknak mert ha nem jön be, akkor az pénzügyi veszteség. És már semmi nem számít, csak a pénz. Nincs "lélek" ezekben a játékokban."Ezért emlékezel rá szívesen, mert nem volt más és minden újnak hatott, ahogy nekem is. Azóta is az akkori zsenik ötleteit használják fel a mai napid alapnak.
Én mióta skandálok egy univerzumról (akár low detailon) amibe nem egy szelet térkép van, hanem univerzum, és a bolygók bejárhatók, a tartalom pedig bővíthető a játékos részéről: skin, építmény saját részre. Persze alap sebzést, skillt-t kiosztanák, ami kötött lenne. Lehetne váltani külső és belső nézet között, mert kinek mi. Tudod, egy moddolható univerzum.
-
-
ebben sok igazság van amit leírtál. számomra is csak Far Cry 1 és Crysis 1 része na meg persze a magyar EH volt érdemre méltó. a többi valóban ez a kategória. a 2. részt végig sem tudtam játszani olyan unalmas volt a 3. meg olyan rövid hogy mire meguntam már vége volt
Én kb 30 éve játszok, még tudom mi volt ZX Spectrumon beírni 80 sort hogy foma 1 legyen a relációjelekből. Végigjátszottam szinte minden platformot, de azt tudnod kell hogy arról senki nem tehet hogy a játékostársadalom immunis lett. Annyi behatás éri a mai embereket kortól függetlenül, hogy egyre nehezebb számukra "új " dolgot mutatni. Régen más volt, volt 2 Tv csatorna és volt 2 amerikai film a mozikban. ma már a fiam 12 évesen 4d stúdióval tervez Mindecraft movikat meg főcímeket itt tartunk most. nyűgözd le őt 10 év múlva bármivel, nehéz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest