- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
#41133696 #55 üzenetére
Hogy ki kötelez rá?
ááá, senki, de azért mondok példákat: Autodesk, Microsoft(office), játékfejlesztők:összes és még vagy 1000-nyi másik cég (akik nem támogatják, vagy csak tessék-lássék módon a többi a OS-t)De én ezt most nem magamra értettem, hanem általánosságban kérdeztem. Megnyugtatlak a saját gépemen bizony macOS ketyeg, mert "ráuntam az MS féle tájra". És én arról beszélek, hogy bizony vannak emberek akiknek ez akár sok idő is lehet (vagy plusz kiadás/macera), és az elvről, hogy ha fizetek valamiért az jó lenne, ha rendeltetésszerűen működne.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Busterftw #43 üzenetére
1 óra belakással?! vannak olyan programok is, amik önmagában instalálódnak 0,5-1h-ig, de mind1.
ad1: vannak emberek akiknek -akármilyen hihetetlen is- nincs SSD-je... itt már nem is lesz az 1h, 1h ugye?
ad2: miért kéne nekem azt az évi 2-3h-t a winre- szánnom? Amikor lehetnék a családdal, barátnővel, kocsmában (vagy bárhol), vagy melózhatnák/termelhetnék is HELYETTE?
16 évesen nekem is "buli" volt ilyen szarságokkal ütni el az időt.... de így 30 fölött már abszolúte nem érdekel, és csak púpnak érzem a hátamra. -
sad_Vamp
őstag
válasz
VaniliásRönk #29 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
Amúgy tényleg rettentő vicces lenne ha az MS az efféle húzásaival elérné, hogy az emeberek tömegesen váltsanak linuxra.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
King Unique #18 üzenetére
"Másrészt nagyon jól tudja mindenki, hogy általában milyen oprendszert használnak, szóval ezt sem kell ragozni." - ennek semmi köze ahhoz amiről beszélünk, nem is értem miért hoztad fel. A jogtiszta software-t is ugyanúgy be kell állítgatni minden frissités után. Másrészt azért használhatnak azt mert az MS hagyja, mert ebből neki ELŐNYE van.... ha nem hagyná, nagyon hamar támogatott platformmá válna a Linux, és akkor már bajban is lenne az MS. (3ad részt mivel a laptopok erős fölényben vannak amikhez nagyrészt jár oprendszer a warez winek nincsenek elsöprő fölényben otthon sem)
Amióta emészthető az átlag user számára is a linux (kb 10éve) minden gépünkre dualboot-ot rakok, egyel sem volt probléma, a Win volt az ami mindig kinyírta a GRUBot és nem fordítva... szóval, a problémád a szék és a monitor között található valószínűleg
-
sad_Vamp
őstag
válasz
King Unique #14 üzenetére
bírom, ahogy mindig megmagyarázod! A dualbootban SEMMI EXOTIKUS nincs! Csak van az MS meg monopóliuma, ami képtelen elképzelni hogy az ő szent tehen... őő... oprendszerükön kívül az embernek esetleg másikra is szüksége lehet! Akárhogy is, ezzel a legjobban a home userokat szívatják meg, főleg azokat akik otthon admin szerepben tisztelegtek, mert most már fél évente lehet körbejárni a családot (és állítgatni minden túrót vissza, meg orvosolni az új rendszerrel jövő inkompatibilitási problémákat) ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest