Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
hol lehet kapni a zalman csodákat?
vagy ezt a pár dolláros valamit is nehéz importáni a bálkánra.... -
Cthulhu Dawn
őstag
Nemvágom, hogy Intelék miért nem tudták a hűtőfelfogatást ugyanolyanra csinálni, mint a s1366-nál...
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
proci985
MODERÁTOR
nem csak erről van szó... a TRUE jelenleg a legjobb léghűtő, de minimum az egyik legjobb. megfelelően felventizve(140-200m3/h és totál süketeknek fölötte) egész egyszerűen légen verhetetlen. konkrétan olyan 1.40-1.45ig el szokták bírni a kifejezetten melegedős q6600akat is.
tehát márcsak amiatt se venne az ember másik hűtőt, mert egyszerűen nincs jobb a piacon. szóval a tökéletesen bevállt és verhettlen cuccot (víz most nem számít ) minek cserélni?
q6600aknál egyébként ezek az óriások eléggé átlagos hűtésnek minősültek (tx2 és az ac7 volt az abszolút minimum tuninghoz, az extrém pedig a jól méretezett víz), és azok azért már régóta nem extrémek (lassan két éve jelentette be az intel az áruk felezését). egész egyszerűen 3.0 fölött ha halkan akarta az ember hűteni a gépét akkor kellett rájuk egy min 800grammos óriás.
egy jó hűtő hosszú távra a legjobb befektetés volt ezek mellé ha az embert zavarta a zaj... otthon nekem is van egy felpolírozott IFX14em emiatt (nagy és nem fért volna be a jelenlegi házba, szóval elhozni magammal felesleges lett volna, eladni meg főleg nem akartam)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
]Phobos[
senior tag
Igen, ők megszívták. De ez előre látható az "extrém" kategóriában. Persze nem mindenki lottómilliomos, aki esetleg a legújabb és a legdrágább cuccra ruház be, mert lehet, hogy kőkeményen spórolt rá, mint hobbira, de az ilyen emberek a kockázatot is ismerik általában.
Persze ettől még paraszt dolognak tartom.Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
proci985
MODERÁTOR
jó, csak éppen vannak páran, akiknek a hűtőjük árából konkrétan egy kisebb proci/vidkari is kijönne (gondolok itt olyanokra, mint a TRU(E), IFX14 amik polírral és hasonló szintű ventikkel bőven elérik a 20kt, a többi óriás árával nem vagyok tisztában) és valszeg nem cserélnének hűtőt, ha már éppen a legjobbal rendelkeznek (légen). és mellesleg az adott hűtők megvannak kilósak is ventivel, szóval nem árt melléjük egy rendes lefogatás.
párezer forintos hűtővel lehet olcsóbb eladni és venni egy új lefogatósat, de a csúcskategóriában ez nincs így.
szóval nagyon is van igény rájuk.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
]Phobos[
senior tag
Már megint ugyan azok a körök:
Ha valaki frissen vált, nyílván vesz hűtőt is, ha meg azért vált, mert megteheti, nem vágja földhöz a hűtő ára. Persze lehet, csak én látom rosszul. Mindenesetre, az Intel no comment, a hűtő gyártók hozzáállása meg dicséretes.Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Móci
addikt
Nem rossz ötlet, bár amennyit az intel szeret foglalatot váltani, lesz még ilyen akció bőven.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
DesertDog
tag
válasz Bj Brooklyn #11 üzenetére
Jé, én eddig azt hittem, hogy a "fogyasztói társadalomban" a marketingesek diktálnak.
-
ne_nezze
aktív tag
jééé, csak a zalman kér pénzt a lefogatókért?
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
aram01
nagyúr
az a Zalman ZM-CS5A erősnek tűnik
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
KicsiUbul
őstag
válasz Bj Brooklyn #11 üzenetére
Esetleg ha az Intel kicsit felhasználóbarátabb lenne, és nem adna ki félévente újabb tokozást...
Értem én...
-
juliabrilke
veterán
Azért simán kinéztem volna a gyártókból, hogy megvetetik veled az "új" hűtőket erre a foglalatra.
-
[CM]Crusher
senior tag
Legalább a Scythe 1366-os lefogató megalkotássakkor gondolt a jövőre. Ötletes megoldás, egy hátrány, hogy műanyag pöcök, ugyan ez csavarosba és kész is: [link]
-
- = Zk = -
félisten
Ez kifejezetten jó hír, szvsz!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
JanR
addikt
Meg jo, hogy nem kell uj hutot vennem. Bar sztem ezeknek a kiegeszitoknek is el fogjak kerni az arat rendesen..
Az meg a masik, hogy nem mostanaban veszek intel core iX-et... -
Elijah Baley
tag
Kiegészítőkre mindig is lesz szükség..., a Noctua meg nyílván nem hülye, hogy valahova kipostázzon ezer darabot, hogy aztán Gazsi-koma meg elvigye jó pénzért a méhtelepre - na ezért az elbírálás....
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
adam320
senior tag
És milyen jó ötlet
-
MODERÁTOR
Ez igazán örömteli hír, mármint annak akinek valóban szüksége van a kiegészítőre új procijához. Tetszik a Noctua hozzáállása, hogy bizonyítékot kér, majd ingyé adja a kiegészítőt. Viszont itt valami nem stimmel: "Amint vállalat elbírálta a kérést, azonnal postázza a lefogatót a megadott címre." - szerintem maximum akkor küldi ki, ha pozitívra bíráltak, ha a kritériumoknak nem tett eleget a kedves vásárló, biztosan nem küldik neki ki. Egyébként mi értelme lenne elbírálni a kérést ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest