- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem Vantec Nexus ventiszabályzóm van, ami persze ennél primitívebb és csak 5V-ig enged lefelé szabályozni, de ami közös, az a kék fénnyel világítás, ami itt VFD, az nálam LED-ekkel megvilágított tekerőgombok! Majd megörjít éjszaka, amennnyi lekapcsolhatatlan fényt a billentyűzet, ház és a nexus ledjei generálnak a szobában!
\m/
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Lévén se házam se panelem, tutira nem állíthatom..de emlékeim szerint az alsó 3.5"os helynek csak a közepére lóg be az ajtó belsején található V rész. A két szélénél meg ~1.5cmnyi hely lenne a potiknak. Egyszerűen meg tudod oldani, hogy ne szívj vele. Fogj egy tolómérőt, mérd le milyen magas poti férne el ott, aztán vagy a boltban bontsd ki a cuccot vásárlási feltételként ezt kitűzve, vagy írd a Scythe supportosoknak, hogy mondják meg milyen magas a poti. Szerintem elfér.
ellenben én nem látom értelmét 2 venti vezélése miatt ekkora beruházásnak..
Akkor inkább megvenném a nagyobbik verziót és kialakítanék neki az oldallapon egy öblöt..ha már modding.. -
Hebry
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a vezérlő, szabályzó...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Mi a pontos neve? csattogós lepke
FefeeX
Pont azért mondom a kisebbiket, mert a két szélén lévő potméter elfér a V alján kétoldalt. De ha unod a kecó elejét, azt is könnyen át lehet alakítani.
Hogy kinek volt előbb..nekem 2005 őszén jutott a kezeim közé ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
tudom, éppen ezért vágtam be mert magas labda volt
a buksisimogatás természetesen a pontosításért járt, ami jogos is ha szakmai szemmel nézzük a dolgokat. Köznyelvben azért pl a hangerő potméterét is hangerő szabályzónak hívják, nem pedig hangerő vezérlőnek
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Az csak vészjelző te!
Akkor lenne szabályzó ha be is avatkozna, és szépen lecsökkentené 75 fok alá a hőmérsékletet, mondjuka venti fordulatszámának megemelésével
De így elolvasva valóban a megfogalmazásom volt slendrián , mert a vészjelzőt automatikusna kapcsolja valóban De nem olyan paraméterre gondoltam[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
FefeeX
veterán
Tegyek fel képet az én pleximoddolt cuccomról? Csak hogy nem bittosaz hogy neked hamarabb volt, de ez mondjuk mind1. Nyisd akkor ki szépen az ajtaját, és nézd meg, a 3,5" helyen pont kisebb a beltér, mert a V alak ott ér majdnem a házhoz...
Néztem már a digit gombosokat is, de a Zalmi, ami tetszik is, valszeg millimétereken múlva nem fog beférni, és drága játék ilyeneket felesbe venni... -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
szjoci
őstag
"Itt nincs oylan visszacsatolás, amely automatikusan változtatna bármilyen paramétert."
dehogynem: "ha a rendszer 75 fok fölé hevül, netán valamelyik légcsavar vagy szenzor kiesik, vizuális és – kikapcsolható – hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót a veszélyre"
egyébként:
-
Stalker-2572
veterán
pimp my ride zsír
All Black...
-
KrAt
veterán
Igencsak jól néz ki
-
CséZé
őstag
Á nekem is nagyon tetszik, csak lenne már mibe tenni
-
tildy
nagyúr
Szerintem ez nem szabályzó. Sokkal inkább vezérlő.
Mind a szabályozásra, mind a vezérlésre jellemző, hogy a folyamat alatt a paraméterek változásával változik a folyamat. Vezérlésnél a paraméterek változásának hatására egy logika alapján történik beavatkozás. Ellenben a szabályozásnál ahol analóg módón a kimenőjel visszacsatolásával történik a beavatkozás.
Itt nincs oylan visszacsatolás, amely automatikusan változtatna bármilyen paramétert.Szerintem.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Thomas1
addikt
Hát, ez valóban nagyon jól néz ki, de 10k körüli összeget én sem adnék érte, pedig tuti, hogy ennyi lesz.
Marad a pwm-es ford. szám álltás, vagy az 5V.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
yakuza.tora
addikt
A fekete nekem is nagyon bejövős!
Alléz Olympique de Marseille!
-
edipqe
senior tag
jól néz ki a fekete. Ezzel csak egy bajom van nincs kedvem dizájn elemre most 10k körül pénzt kiadni, gyakorlati haszna meg max nyáron van ha tuningolom a gépem.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Ste
addikt
nem is lesz olyan vészes az ára
az eddigi panelokhoz képest -
djtoomi
addikt
Zalman MFC-2 a neked való megoldás akkor.
EQMontoya: Jó az új rangod, de ezt mire, miért, hogy kaptad?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
EQMontoya
veterán
azt szeretem az ilyen szabályzópanelekben, hogy a tervezők mindig megfeledkeznek arról, hogy azok, akik ilyen cuccokat vesznek, általában drágább házakkal rendelkeznek - ezek között pedig sok az ajtós. Azokba pedig az ilyen csavarós-tekerős-füleg-fogas kütyük nem igazán épithetők be.
Same rules apply!
-
milanscs
aktív tag
válasz AdamNorthWes #16 üzenetére
Szerintem ez az a ház.
Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!
-
AdamNorthWes
tag
Tényleg nagyon szép darab!
Az alsó képen amejiken a kicsik vannak nem tudja valaki hogy ez mien ház lehet? mert csinos darab azis legalábbis ennyit látva belőle'Use your brain and you have a good day.' :)
-
Hebry
senior tag
A fekete nagyon-nagyon tetszik.
Remélem itthon emberi ára lesz, és akkor nekem is kell egy. -
Hakudoshi
tag
Bizsergetően szép darab.
- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -
-
Muton
addikt
nekem is be kell szerezni egyet a kicsiből. és ha berakom egy ODD takarólemez mögé, akkor nem is fogja elcseazni a ház külsejét
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
FefeeX
veterán
Igen pengén néz ki, csak valszeg ez se férne be az Aerocool 3dmagic házamba...
Valami olyan kéne ami befér -
glutamin
őstag
Szépek nagyon!
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
djtoomi
addikt
Én is abba tenném.
Most találtam ezt , és ha kanadában ennyi, itthon lessz 10-12k. De akkor is ez must have, egyszerűen gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
rup1u5
nagyúr
Scythe-átva figyelem
jól mutatna a CM690-en egy ilyen 5.25-ös.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
simonzé
addikt
Újabb rendkívül hasznos fejlesztés. Amikor meg én egy világmegváltó apróságot vetek fel akkor hülyének néznek.
Ez már egy világ bakker...I don't fit in. I fit out.
-
djtoomi
addikt
A fekete brutlálisan jól néz ki.Eddig az ilyenektől frászt kaptam, de ez must have!
-
PpenoO
őstag
"a ventilátorok elviekben 7500 rpm fordulatszámig kezelhetők a panellel."
Skythe!..szárnyakat ad!
Amúgy elég igényesen néz ki, remélem itthon 10 ropi alatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest