Hirdetés
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark05 eredmények
- Milyen Blu-ray írót?
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem Vantec Nexus ventiszabályzóm van, ami persze ennél primitívebb és csak 5V-ig enged lefelé szabályozni, de ami közös, az a kék fénnyel világítás, ami itt VFD, az nálam LED-ekkel megvilágított tekerőgombok! Majd megörjít éjszaka, amennnyi lekapcsolhatatlan fényt a billentyűzet, ház és a nexus ledjei generálnak a szobában!
-
Speed®
titán
Lévén se házam se panelem, tutira nem állíthatom..de emlékeim szerint az alsó 3.5"os helynek csak a közepére lóg be az ajtó belsején található V rész. A két szélénél meg ~1.5cmnyi hely lenne a potiknak. Egyszerűen meg tudod oldani, hogy ne szívj vele. Fogj egy tolómérőt, mérd le milyen magas poti férne el ott, aztán vagy a boltban bontsd ki a cuccot vásárlási feltételként ezt kitűzve, vagy írd a Scythe supportosoknak, hogy mondják meg milyen magas a poti. Szerintem elfér.
ellenben én nem látom értelmét 2 venti vezélése miatt ekkora beruházásnak..
Akkor inkább megvenném a nagyobbik verziót és kialakítanék neki az oldallapon egy öblöt..ha már modding.. -
Hebry
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a vezérlő, szabályzó...
-
Speed®
titán
Mi a pontos neve? csattogós lepke
FefeeX
Pont azért mondom a kisebbiket, mert a két szélén lévő potméter elfér a V alján kétoldalt. De ha unod a kecó elejét, azt is könnyen át lehet alakítani.
Hogy kinek volt előbb..nekem 2005 őszén jutott a kezeim közé ha jól emlékszem. -
-
tildy
nagyúr
Az csak vészjelző te!
Akkor lenne szabályzó ha be is avatkozna, és szépen lecsökkentené 75 fok alá a hőmérsékletet, mondjuka venti fordulatszámának megemelésével
De így elolvasva valóban a megfogalmazásom volt slendrián , mert a vészjelzőt automatikusna kapcsolja valóbanDe nem olyan paraméterre gondoltam
-
FefeeX
veterán
Tegyek fel képet az én pleximoddolt cuccomról? Csak hogy nem bittosaz hogy neked hamarabb volt, de ez mondjuk mind1. Nyisd akkor ki szépen az ajtaját, és nézd meg, a 3,5" helyen pont kisebb a beltér, mert a V alak ott ér majdnem a házhoz...
Néztem már a digit gombosokat is, de a Zalmi, ami tetszik is, valszeg millimétereken múlva nem fog beférni, és drága játék ilyeneket felesbe venni... -
Speed®
titán
-
szjoci
őstag
"Itt nincs oylan visszacsatolás, amely automatikusan változtatna bármilyen paramétert."
dehogynem: "ha a rendszer 75 fok fölé hevül, netán valamelyik légcsavar vagy szenzor kiesik, vizuális és – kikapcsolható – hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót a veszélyre"
egyébként:
-
Stalker-2572
veterán
pimp my ride
zsír
-
KrAt
veterán
Igencsak jól néz ki
-
CséZé
őstag
Á nekem is nagyon tetszik, csak lenne már mibe tenni
-
tildy
nagyúr
Szerintem ez nem szabályzó. Sokkal inkább vezérlő.
Mind a szabályozásra, mind a vezérlésre jellemző, hogy a folyamat alatt a paraméterek változásával változik a folyamat. Vezérlésnél a paraméterek változásának hatására egy logika alapján történik beavatkozás. Ellenben a szabályozásnál ahol analóg módón a kimenőjel visszacsatolásával történik a beavatkozás.
Itt nincs oylan visszacsatolás, amely automatikusan változtatna bármilyen paramétert.Szerintem.
-
Thomas1
addikt
Hát, ez valóban nagyon jól néz ki, de 10k körüli összeget én sem adnék érte, pedig tuti, hogy ennyi lesz.
Marad a pwm-es ford. szám álltás, vagy az 5V. -
yakuza.tora
addikt
A fekete nekem is nagyon bejövős!
-
edipqe
senior tag
jól néz ki a fekete. Ezzel csak egy bajom van nincs kedvem dizájn elemre most 10k körül pénzt kiadni, gyakorlati haszna meg max nyáron van ha tuningolom a gépem.
-
Ste
addikt
nem is lesz olyan vészes az ára
az eddigi panelokhoz képest -
EQMontoya
veterán
azt szeretem az ilyen szabályzópanelekben, hogy a tervezők mindig megfeledkeznek arról, hogy azok, akik ilyen cuccokat vesznek, általában drágább házakkal rendelkeznek - ezek között pedig sok az ajtós. Azokba pedig az ilyen csavarós-tekerős-füleg-fogas kütyük nem igazán épithetők be.
-
milanscs
aktív tag
válasz
AdamNorthWes #16 üzenetére
-
AdamNorthWes
tag
Tényleg nagyon szép darab!
Az alsó képen amejiken a kicsik vannak nem tudja valaki hogy ez mien ház lehet? mert csinos darab azis legalábbis ennyit látva belőle -
Hebry
senior tag
A fekete nagyon-nagyon tetszik.
Remélem itthon emberi ára lesz, és akkor nekem is kell egy. -
Hakudoshi
tag
Bizsergetően szép darab.
-
Muton
addikt
nekem is be kell szerezni egyet a kicsiből. és ha berakom egy ODD takarólemez mögé, akkor nem is fogja elcseazni a ház külsejét
-
FefeeX
veterán
Igen pengén néz ki, csak valszeg ez se férne be az Aerocool 3dmagic házamba...
Valami olyan kéne ami befér -
glutamin
őstag
Szépek nagyon!
-
rup1u5
nagyúr
Scythe-átva figyelem
jól mutatna a CM690-en egy ilyen 5.25-ös. -
simonzé
addikt
Újabb rendkívül hasznos fejlesztés. Amikor meg én egy világmegváltó apróságot vetek fel akkor hülyének néznek.
Ez már egy világ bakker... -
djtoomi
addikt
A fekete brutlálisan jól néz ki.Eddig az ilyenektől frászt kaptam, de ez must have!
-
PpenoO
őstag
"a ventilátorok elviekben 7500 rpm fordulatszámig kezelhetők a panellel."
Skythe!..szárnyakat ad!
Amúgy elég igényesen néz ki, remélem itthon 10 ropi alatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kaze Master két méretben és kétféle színben jelent meg.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok