Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem véletlen írtam meg a Nyalóvilág című blogbejegyzésemet.
Ezeket a szavakat nem önreklámnak szánom.Ha csak tehetem, figyelemmel fogom kísérni a műsort. Na nem azért, mert kultúrális élvezet, hanem azért, mert (szerintem) kultúrmocsok. No meg azért, mert kíváncsi vagyok, hogy az összezárt egyedek közti ellentét mikor és hogyan robban.
Van ugye egy idős valaki, aki pucérkodik, szexuálisan éhes. No most ezt vagy csak mondja, vagy tényleg így is van. Sajátos módján (szinte) mindenkinek felőrli az idegeit.
Van ugye egy másik érdekes lény, aki csak ordítva tud suttogni, észbeli képességét nem óhajtom taglalni, és már előre szólt az idős valakinek, hogy ne pucérkodjon. Érdekes. Ugyan miért? Mert ott lesz szíve választottja, kedves felesége is. Csak nem fél az összehasonlítástól?
Tuti résztvevő egy harmadik lény is, aki nőnemű, és tuti nem szégyenlős. A másik érdekes lény bizonyára nem fordítja majd el a fejét, aztán hogy ehhez mit szól a felesége, majd meglátjuk. Lehet, hogy az idős valakinél keres majd leki vígaszt?
Lesz még két szereplő, egyelőre rejtély a kilétük. Vannak a műsor szerkesztői olyan firnyákosak, hogy a szereplők kiválasztásával kavartak egy nagyot, kavarjanak egy mégnagyobbat. Ha már bűzlik, akkor bűzölögjön, de minél jobban.Fent említett írásom topicjában nem mulasztom el közölni a véleményem, és szívesen veszem, ha bárki beszáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest