Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

Nem véletlen írtam meg a Nyalóvilág című blogbejegyzésemet.
    Ezeket a szavakat nem önreklámnak szánom.

Ha csak tehetem, figyelemmel fogom kísérni a műsort. Na nem azért, mert kultúrális élvezet, hanem azért, mert (szerintem) kultúrmocsok. No meg azért, mert kíváncsi vagyok, hogy az összezárt egyedek közti ellentét mikor és hogyan robban.
    Van ugye egy idős valaki, aki pucérkodik, szexuálisan éhes. No most ezt vagy csak mondja, vagy tényleg így is van. Sajátos módján (szinte) mindenkinek felőrli az idegeit.
    Van ugye egy másik érdekes lény, aki csak ordítva tud suttogni, észbeli képességét nem óhajtom taglalni, és már előre szólt az idős valakinek, hogy ne pucérkodjon. Érdekes. Ugyan miért? Mert ott lesz szíve választottja, kedves felesége is. Csak nem fél az összehasonlítástól?
    Tuti résztvevő egy harmadik lény is, aki nőnemű, és tuti nem szégyenlős. A másik érdekes lény bizonyára nem fordítja majd el a fejét, aztán hogy ehhez mit szól a felesége, majd meglátjuk. Lehet, hogy az idős valakinél keres majd leki vígaszt?
    Lesz még két szereplő, egyelőre rejtély a kilétük. Vannak a műsor szerkesztői olyan firnyákosak, hogy a szereplők kiválasztásával kavartak egy nagyot, kavarjanak egy mégnagyobbat. Ha már bűzlik, akkor bűzölögjön, de minél jobban.

Fent említett írásom topicjában nem mulasztom el közölni a véleményem, és szívesen veszem, ha bárki beszáll.

Új hozzászólás Aktív témák