- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem véletlen írtam meg a Nyalóvilág című blogbejegyzésemet.
Ezeket a szavakat nem önreklámnak szánom.Ha csak tehetem, figyelemmel fogom kísérni a műsort. Na nem azért, mert kultúrális élvezet, hanem azért, mert (szerintem) kultúrmocsok. No meg azért, mert kíváncsi vagyok, hogy az összezárt egyedek közti ellentét mikor és hogyan robban.
Van ugye egy idős valaki, aki pucérkodik, szexuálisan éhes. No most ezt vagy csak mondja, vagy tényleg így is van. Sajátos módján (szinte) mindenkinek felőrli az idegeit.
Van ugye egy másik érdekes lény, aki csak ordítva tud suttogni, észbeli képességét nem óhajtom taglalni, és már előre szólt az idős valakinek, hogy ne pucérkodjon. Érdekes. Ugyan miért? Mert ott lesz szíve választottja, kedves felesége is. Csak nem fél az összehasonlítástól?
Tuti résztvevő egy harmadik lény is, aki nőnemű, és tuti nem szégyenlős. A másik érdekes lény bizonyára nem fordítja majd el a fejét, aztán hogy ehhez mit szól a felesége, majd meglátjuk. Lehet, hogy az idős valakinél keres majd leki vígaszt?
Lesz még két szereplő, egyelőre rejtély a kilétük. Vannak a műsor szerkesztői olyan firnyákosak, hogy a szereplők kiválasztásával kavartak egy nagyot, kavarjanak egy mégnagyobbat. Ha már bűzlik, akkor bűzölögjön, de minél jobban.Fent említett írásom topicjában nem mulasztom el közölni a véleményem, és szívesen veszem, ha bárki beszáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- Fotók, videók mobillal
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest