Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear
üzenetére
Tökéletesen tudom, hogy milyen játékokról beszélsz, és tökéletesen tudom az árukat is, mivel van boxom, és adtam, vettem nem kevés játékot újonnan is és használtan is. Sőt van PC-m is, és van rá eredeti játékom is, tisztában vagyok azok áraival is. Mindemellett voltam már olyan szarban is, hogy kajára is csak egészen nagy kompromisszumokkal futotta, így azt is tudom hogy milyen, ha a megélhetésért kell küzdeni.
elithun : Az a pár ezer forint épp egy játék ára is lehet akár
Vagy éppen ismerek olyat, aki kb. annyiból él 1 hétig. -
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear
üzenetére
Lol, ha tisztában lennél, nem írtál volna ekkora baromságot, hogy 15000. Neked lövésed nincs.
Mellesleg a szüleimről nem tudsz semmit, úgyhogy szádra hiába ne vedd őket, de annyit azért elárulok, hogy kb. 15 éve egy Ft-ot nem kértem tőlük, csak adtam, de ha kértem volna se tudtak volna adni. Mellesleg nem lehet mindenki csóró, mint Te.
-
Djuree
félisten
válasz
tommy-gear
üzenetére
...és akkor inkább ellopod a játékot? látod ezért nem jön ki pc-re...neked én sem szivesen írnék játékot

én sem veszek meg mindent, van pár játékom, azokat cserélgetem és így mindig megvannak a legújabb játékok
KG.: te még hiszel az IGN-nek? én a kamu botrányaik óta már rég nem nézegetem...
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear
üzenetére
Akkor ezért nem vagy tisztában az árakkal, kérdés, hogy akkor minek szólsz be(le)?
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear
üzenetére
Pláne, hogy az a 15000 jó kb 10000-nek is. Pl egy olyan elhanyagolhatóan szar játékot, mint a Forza 3 a megjelenés után kb 1 héttel 10500-ért már meg lehetett kapni konzol boltokban. Kereskedéssel foglalkozó srácoktól meg 9500-ért bontatlan fóliában, ma meg már bontatlan fóliás van 7500-ért. Nem mindenki olyan idióta, hogy a MédiaMárktban vásárol 15k meg a felett.
Tudod nem kell minden szar játékot megvenni, és amit végigtolsz azt meg el kell adni. És akkor éves szinten kb nulla forintodban van tíz-húsz játék végigjátszása. -
dfdfdf
őstag
válasz
tommy-gear
üzenetére
PCn sem olcsóbb már megbocsáss de te lehet 300Ftért is megtudod venni ...
-
GAbre
veterán
válasz
tommy-gear
üzenetére
Sztem hírverés,akarnak 1 kis "botrányt",h legyen reklámja...
Vagy dezinformáció.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen routert?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- PlayStation 5
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox One X 500GB Lemezolvasó hibás!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Rog Ally Z1 Extreme
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vagy éppen ismerek olyat, aki kb. annyiból él 1 hétig.