Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyster
csendes tag
Legjobb Mario eddig Wii-re, amivel találkoztam!
-
munky
őstag
PC-re van valamilyen Mario játék? (Maro forever-ön kívül)
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
hat igen.rare.silicon graphic's al karoltve,a legszebb jatekok voltak.nekem a killer1 mai napig kiraly,a 80as komboival.melyik verekedos stuff tudja ugyanezt?egyiksem
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
nyugi, nekem is vannak ötleteim
azért is osztom be szép sorjában, mit veszek, de mindig van valami fontosabb a konzolnál
előbb-utóbb csak belefér -
JanR
addikt
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
ha sok pénzem lenne vennék egy xbox-ot és egy wii-t is, mert az egyiknek szép a graf-ja a márikkal meg ku**a jó játszani
-
törölt tag
Be kéne szerezni már, mostmár gyanús hogy rosszat egyszerűen nem tudok olvasni róla ha keresek akkor sem.
Mondjuk az fura hogy metroid is szép lett meg jó mégsem lett igazán sikeres.
JanR: használtan elég jó áron lehet kapni wiiket és tartós kis gép, ha nincs chipelve és garis simán meg lehet venni. Árcsökkenés nintendo részről még nagyon odébb van.
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
tudom, hogy így van, azért is vagyok szomorú
nagyon szeretem a Mariot, hm és még ott van Zelda is... igen, már csak az a kérdés, mikor lesz annyi pénzem, hogy tudjak magamnak egy WII-t venni. mert sajnos a mai játékok javarészt grafikára mennek és nem játék élményre, de a Mario és a Zelda anno a 2D-s grafikájával...számomra még ma sem "üvereli" semmi -
JanR
addikt
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
az engem nem érdekel, hogy ONLY nintendo
én csak buzdítom a Mario készítőit, hogy csinálják meg a játékot más platformokra is -
JanR
addikt
miért nem lehet végre Mariot kiadni másik consolra is, pl ikszbokszra?
de azért a game-nek hatalmas UP, régi szép idők mikor még az első gameboy-al (ami 1,5 kiló volt) Mario-t játszottam...
szóval tessék Mariot, más konzolra is fejleszteni, köszöntem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Igencsak sokat kellett várnia egy hamisítatlan platformjátékra annak, aki nem akart kompromisszumokat kötni: a Super Mario Galaxy az ilyen játékosok számára a kánaán lesz, éppen ezért mi sem mehetünk el mellette szó nélkül - következzen a teszt.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest