Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #21449 üzenetére
Megoldódott a probléma.
A lényeg, hogy ezen az oldalon lévő fixek közül az elsőt szedtem le és raktam be modokhoz, na ez hiba volt. Bár nekem úgy tűnt, ez a jó, mert ahogy a neve is utal rá: For RusMap, if combining with ProMods 2.33.
Aztán kíváncsiságból leszedtem a másodikat, és lecseréltem vele az elsőt a mod mappában, és egy teljesen új profillal el is indult. Aztán a mostani profilomnál még egy régebbi mentést kellett betölteni, de végül azzal is működött. El sem hiszem.Köszönöm a tanácsaitokat és hogy próbáltatok segíteni, nagyon hálás vagyok az építő jellegű hozzászólásaitokért!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Garis Sennheiser Momentum 4, pár hónapos, limited cooper színben, akár BT600-zal
- KERESEM: NZXT KRAKEN Z73 - ELITE 360 FEHÉR SZÍNBEN
- Dynavox LS Line hangfalkábel
- Garis 2K Gaming PC Rog Strix 2060 Super 8GB, 48GB RAM, Z370 Pro4 alaplap, I5 8600k
- ASUS TUF 4070 Ti SUPER / Ryzer 9 5950X / B550 AORUS / 32GB / Arctic Liquid Freezer 360
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest