Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatter98
tag
kicsit sokáig tart már ez(persze mit is várok), sajnos a hype nálam már kezd eltűnni
-
válasz
mentoloshypo
üzenetére
az a cél, hogy az analóg karok pozicionálási nehézségeit kiküszöböljék, miközben a kényelmüket megtartják. kérdés persze, hogy ez mennyire fog sikerülni.
-
mentoloshypo
senior tag
Továbbra sem értem, hogy miért van szükség egy kontrollert kidobni.
Értem én, hogy fícsör lesz minden (legalábbis a többségnél a Valve elmondása szerint) játéknál, de az a PC gémer aki a kontrollert részesíti előnyben a játék során játszik Xbox-ossal már jó ideje, sőt most már DualShock 4-el is van lehetősége tolni és persze még ott van X gyártó terméke is. Nem hinném, hogy a Valve kütyüje fényévekkel felülmúlja az előbbi 2 kontrollert, sőt.
És persze sokan a világ összes kincséért sem válnának meg az egér+bill kombótól, ezt is meg lehet érteni!Szóval jöhet persze, sokan biztos rácuppannak majd, de hogy miért érdemel ekkora figyelmet a megjelenés előtt (sőt már jó ideje úgy hozzák le mintha új konzol jelenne meg a piacon) az továbbra is rejtély számomra, de biztos felhomályosít majd néhány nálam jobban informált Gamepod.hu tagtársam.

-
Z10N
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem értem miért akar mindenki egy n+1-edik analóg gamepad-et. Annyi van már a piacon, nem elfér mellé egy ilyen különleges darab?
Én már annak sem örülök, hogy az érintőkijelzőt levették róla, de ennek nyilván anyagi/technikai okai voltak. -
hoffman_
nagyúr
-
Anderw
csendes tag
Nekem változatlanul tetszik a kontroller, bár az is igaz, hogy valószínüleg nem én vagyok a célszemély.
-
-
anulu
félisten
érdekelne az az 500-as lista...

-
Bandi995
aktív tag
Erős a gyanúm, hogy ha sikerül a natív supportot sok játékban megvalósítani és a nem támogatott játékok is könnyen mapolhatóak lesznek, váltom az x360 joy-t

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én már annak sem örülök, hogy az érintőkijelzőt levették róla, de ennek nyilván anyagi/technikai okai voltak.