Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
Dr. Akula #37 üzenetére
Legyen csak ótvar meg gagyi meg ilyenek a grafika! A fiúk gyúrjanak csak a játékélményre. A Diablo 2 még mindig fönn van a gépemen, és rendszeresen előveszem a Starcraftot is.
Nem hiszem, hogy bármelyik mostani csilli-villi játék ugyanezt elmondhatja majd magáról nyolc-tíz év múlva....
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Mooka-Miki #25 üzenetére
Azért elég lassan fejlesztgetik, kezdem azt hinni hogy a dio3 egy one man project. Viszont a grafikája már most se egy nagy szám, a megjelenésekor már totál ótvarnak fog hatni, ebben nem lóg ki a diablók sorából. Sajnos. Ezt csak azért tehetik meg, mert a diós brigádhoz hasonlóan a Titan Quest fejlesztőcsapat is lelépett a kiadótól, így nincs aki folytassa. Aki meg van, az csak ennyit tud.
-
Nunder
őstag
Az első videó az nagyon kemény. Mondjuk szerintem nincs olyan ember, aki ennyi karaktert képes irányítani egyszerre. Még ha a 12-es csoportokat nézzük akkor se. De minden esetre köszönjük a videókat.
-
olbaidhun
őstag
UP BLIZZARD
-
maxisama
tag
válasz
Mooka-Miki #25 üzenetére
Nyilván szerepet játszik a WoW a sc2 megjelenési dátumában, de azért nehogy azt hidd, hogy ez az egyetlen ok. A Diablo 1 és 2 közt is 8-10 évig telt el és akkor még nem volt ekkora aranytojást tojó tyúkjuk, mint most a WoW. Szerintem legnagyobb részben az játszik közre, ami a Blizzardnál mindig is: rohadtul nem fognak szart csinálni, és ez mára már, tekintve, hogy mekkora sikergyártó cég, olyan hatalmas reputációhoz juttatta a Blizzard nevet, hogy nem csak, hogy szart nem akarnak csinálni, hanem nem engedhetik meg maguknak, hogy csak jó játékot készítsenek.
A legjobbat csinálták mindig és eztán is így fognak eljárni. Én nagy SC, Diablo és WoW rajongó vagyok, de már akkor is imádtam Lost Vikings-ezni és Blackthorne-ozni, amikor asse tudtam, hogy a Blizzard csinálta. Engem egyébként egyáltalán nem zaklat fel, hogy a Dio3-ból még 2010-ben is maximum csak képek fognak megjelenni, annak viszont örülök, hogy a SC2 már a küszöbön van.
-
faragojof
őstag
válasz
Mooka-Miki #25 üzenetére
Akkor most megkérnék minden WoW-os fant, hogy legalább két hónapig ne látogassák a battle.netet, így támogatva a Starcraft2 minél előbbi megjelenését.
Valamint engem, hogy kevesebb nyugtatót kelljen szednem... megjelenés... megjelenés... megjelenés.. megjelenés.... áááááööööööööööörggghhhhhh...
Köszönöm....
-
Isee
senior tag
válasz
Mooka-Miki #25 üzenetére
Hát igen, a wow-nak is van köze ahhoz, hogy ennyit késnek a game-k, de a battle.net 2.0 fejlesztése is közrejátszik benne, Nem tudom, van-e köze hozzá a mostnai battle.net-nek, mert amióta mondták, hogy nem lesz 2009-ben SC2, azóta rengetegszer csinálja azt, hogy egyszer csak ledob a bnet-ről. De nem csak nekem, hanem mindenkinek.... "Your Connection Has been Interrupted".
Lényeg a lényeg, remélem legkésőbb 2010 nyarán már tudunk ezzel is játszani, és nem fog csalódást okozni a Blizzard.... Mondjuk a Diablo3-tól jobban félek, de minden csak akkor derül ki, ha már installálva van a gépre a játék -
Mooka-Miki
senior tag
Nagyon egyszerű a válasz arra a kérdésre, hogy miért késik ennyit a Diablo 3 és a Starcraft 2... S a válasz ezen egyszerű kérdésre: World of Warcraft.
Amíg onnan zúg a zseton mint a vadállat, addig ráérnek csak úgy mellékesen fejlesztgetni... (Most komolyan ki gondolja azt, hogy nincs akkora kóder/grafikus/stb gárdája a Blizzardnak, hogy ennyi idő alatt sem tudtak elkészülni?) -
atike
nagyúr
Jó ez a sok videó, de tényleg jobb lenne már élőben nézni ezeket a dolgokat. Tény, hogy a Blizzard még semmit sem kapkodott el, de már ideje lenne ha megjelenne... Főleg mert a DIII is csak távoli álom egyenlőre...
-
Ismert már egyáltalán a gépigénye? Elvileg már megvan a cucc, csak új feature kerül bele, és bugfixek mennek. A motort nem valószínű hogy átírják.
-
용 Bob
senior tag
Én rendszeresen látogattam a magyar rajongói oldalt is, de a Blizzcon óta rá sem néztem a játéka, mert nincs értelme.
Majd ha kijön, lesz miről beszélni.Szerintem akkor kiadhatták volna, amikor legerősebb volt körülötte a hype, de így több félév csúszás után, valóban hülyét csinálnak magukból, -
New Life
aktív tag
válasz
Depression #15 üzenetére
Hát kb. én is úgy saccolom, hogy karácsony fele fog kijönni...no comment...
-
S.J.M.
senior tag
Deee, a zerges bemutatkozó videó is volt már itt az oldalon, igaz ez kicsit jobb minőség.
-
janos666
nagyúr
válasz
Depression #15 üzenetére
Találó, bár inkább azt mondtam volna, hogy 2010 január és 20010 között
-
Vistaboy
veterán
Az a harmadik volt, és azért vettem ki, mert korábban már Zsoccc írt róla egy hírt.
Ott megtekintheted.
P00By: A Zerg bemutató videó nem régi, legalábbis ha megnézed a YouTube-on, láthatod, hogy november 30-án tették fel. A másik az fanvideó, és az régebbi, csak azért tettem be, mert még nem volt, és érdekesnek tűnt.
SzuL: Igazad van, kijavítottam, bocsi.
-
Depression
veterán
Kb. 2010 karácsonya és a 32. hónapja között, de lehet, hogy később.
-
New Life
aktív tag
Azon kívül hogy 2010-ben jelenik meg, azt lehet tudni, hogy kb melyik részében az évnek?
-
SzuL
tag
nem inkább dél-koreában volt az a kiállítás?
-
Sicilian
addikt
Annyira elegem van már ebből a sok videóból...
Kiadhatnák már végre, az lenne hír !! -
Nálam egyik videó sem jön be...
-
P00By
nagyúr
Az első videó az nagyon régi nem?
-
Zolás
addikt
Hinnye elveszett a 2ik videjó. Valaki tudja hol lehet meglesni?
-
Tikakukac
titán
Ide ezzel a játékkal már, a nyálgyűjtő vödröm már megtelt
-
Bibby
addikt
Én ilyen gagyi videót még nem láttam Blizzardtól mint ez a zerges förtelem...
-
Speeedfire
félisten
válasz
TheDragon007 #1 üzenetére
sztem ezt te sem gondolod komolyan
a blizzard soha nem csinál viccet magából
eddig még szinte minden játéka sikersztori lett
előreláthatólag sztem ez is az lesz
MW2 videóból mennyi volt? nem kevés -
baleee89
aktív tag
válasz
TheDragon007 #1 üzenetére
szerintem blizardék nem akarnak félkész szart kiadni ezér nem igazán kapkodnak! szerintem meg éri várni!
-
TheDragon007
senior tag
Nem értem minek ez a rengeteg videó, van aki nem hallott még a starcraft 2ről? Igazán kiadhatnák már ha nem akarnak ők is viccet csinálni magukból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready