Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
húúú... sc2 király lesz nagyon

"need a light?"
"let's burn!"direkt nem nézem már egy ideje az oldalukat, mert a meglepetés erejét várom, amikor kész lesz
remélem visszatér jim raynor, sarah carrigen, meg a többi hangulatos karakter is... fáj, hogy szétvágják a single campaign-t 3 részre
ha végigviszem a terran-t szerintem azonnal ugranék is a protoss vagy zerg kampányba... pár hete szórakoztam a sima sc-al, de ez a játék örök... amatőr voltam vérprofikhoz képest mindig is, de imádtam a játékot 
-
DarkByte
addikt
Miért van az az érzésem hogy pár nappal a zárt béta elérhetősége után ez is úgy fog járni mint a Windows 7 Prebeta

-
bpx
őstag
gyorsan be is léptem battlenetre mondom megnézem mi ez
akkor esett le, hogy ez a battle.net fórum accountokra vonatkozik...szerk: ja hogy oda ingame accounttal is be lehet lépni
5 évnyi online starcraft alatt még nem tűnt fel...
-
Hell, it's about time.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a baj, hogy akármikor felröppen egy hír mindig előveszem a SC-t és egy kicsit már beleuntam a várakozásba. Szóval jön a béta májusban és októberben ki is adják 
ha végigviszem a terran-t szerintem azonnal ugranék is a protoss vagy zerg kampányba... pár hete szórakoztam a sima sc-al, de ez a játék örök... amatőr voltam vérprofikhoz képest mindig is, de imádtam a játékot

Amúgy most mi is fog kijönni, mert volt valami kavarás.