- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Amikor egy repülő valami tetején utazom (azt hiszem Tram a neve), mi a qrva ...-t kell csinálni azzal a köcsög repülővel??? Hihetetlenül felhúzott, hogy sz@rrálövi a gépet gépfegyverrel és állandóan lezuhanok
Gondolom vissza kell dobállni a rakétákat, de mennyit???
-
MrCsiT
addikt
Valaki lenne kedves megírni, hogy az X-edik pályán, ahol le kellene jussak a küzdőtérre, és az egyik okos ellenfél egy repülővel áll elém, és (videón láttam) valahogy (default) E + <-A gombokkal az oszlophoz kellene csapni a gépet, ott az E -vel mit kell(ene) csinálni? Nyomogatni gyorsan? Lenyomva tartani ? Egyebet ?
Nem tudok ennél a résznél továbbjutni.. -
sti10p
senior tag
Az animációnál konkrétan arra gondoltam, hogy a mozgások közti váltás írtó bénán molt megcsinálva, átmenet nélküli robot mozgással, meg folytonos megtorpanással, nagyon rontotta a hangulatot, mintha egy budget játék engine-ját használták volna, de pl. állóképeken az se volt csúnya...
-
Zandal
tag
Az első részben legalább választhattunk kit akarunk leverni. A pofátlanul rövidbe sajnos ez is bele tartozik.
Jön majd a DLC december vége felé, ott lesz egy újabb pálya, alternatív vonalat követve. Remélhetőleg legalább olyan hosszan, mint az első rész Hoth pályája.sti10p:
Ahogy írtam is javítottak is rajta, de csináltak újakat is. Megröccenni még most is megröccen ha nagyon sokan vesznek körbe, de emelet vannak olyan látványos részek a játékban (esemény és megvalósításban is), amelyeknél a száj tátva marad, így egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani. -
sti10p
senior tag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy kiküszöbölték e az első rész hibáit, pl. a döcögős engine-et, a szakasos, akadozó mozgás animációt, meg hogy a helyszínek, csaták, átvezetők lettek e annyira érdekesebbek hogy lekössenek.
Annó a Jedi Outcast egy nagyon tuti játék volt akárcsak a Jedi Academy, pedig az erőforrások fele sem állt akkor rendelkezésre technikailag, ehhez képest az első FU nagy csalódás volt, olyan mintha egy félkész játékot adtak volna ki, az első Vader-es küldetést sem toltam végik annyira zavartak a hibák, meg az unalom.
Csak az érdekelne, hogy ezúttal tényleg sikerült e valami "nagyszabásút" belecsempészni, amitől újra átjön az epikus SW hangulat, vagy csak az első rész színvonalát viszi tovább... -
sasa311
veterán
válasz
Barcelinho #43 üzenetére
Én ezeket még mind elnézném - unleashed fokozaton azért annyira nem könnyű a játék (bár hosszabb nem lesz).
Ellenben az a legnagyobb sz@rnak tartom, hogy a végén a jó és sötét oldal közötti választás 2 videóban nyilvánul meg...
Minimum lett volna még 2, legalább rövid pálya 2 alternatív befejezéssel.
-
Barcelinho
csendes tag
A játék maga jó lenne, de Starkiller már az elején is túl erős az ellenfelekhez képest. Később pedig már végképp nincs kihívás a harcokban. Sőt igazából Vader sem ellenfél. A játékidő rettentő rövid, nem igazán értem miért nem lehetett hosszabb történetet írni.
-
sasa311
veterán
válasz
FordPrefect #38 üzenetére
Nekem minimum grafikán is van csonkolás.
Csak annyi, hogy ahogy leszáll a fej vagy a kar és leesik a földre szinte azonnal eltűnik.
-
Findzs
addikt
egy lézerkardtól el is várná az ember, hogy ne seprűnyélként funkcionáljon
-
Zandal
tag
válasz
FordPrefect #38 üzenetére
Megkérdeztem cimbit és ő azt mondta, hogy fejeket tuti levágta, szóval a PC-s verzióban is kell lennie csonkolásnak.
-
FordPrefect
csendes tag
A gameplay videókban látszik milyen gyönyörűen hullnak a fejek és végtagok a kaszabolás nyomán. Lehet nálam van a hiba, de a PC-s verziót egy fél órát nyomtam és egy darab csonkolást sem láttam. Másnak mi a tapasztalata? Nem vagyok perverz/beteg, de azért annak van egy faja hangulata. Mediumon nyomom ha ez számít. Grafika a maxon, nem is értem a dolgot. Lehet a PC-s verzióból ezt hanyagolták?
-
Findzs
addikt
spoiler
megnéztem egy pár gameplayt darth vader legyőzéséről és feltünt hogy a játékos életereje mindig a maximum közelében volt vader sose tudta komolyabban megsebezni
vagy ennyire tudtak akik felvették a gameplayt vagy ilyen egyszerű vader ellen harcolni ?
bár jó sokáig tart -
Silenzio
addikt
Így van. A filmsorozat is olyan ütemben bontakozik ki, mint a világbéke...
Amúgy nem vitatom el a tehetségét, az Ep3-at megnézve is látom Kuroszava, John Ford, a régi vágású filmesek örökségét, de mindez csak technika. A forgatókönyv 1000 sebből vérzik, velem nem tudta elhitetni, hogy Anakin átállt a sötét oldalra. Lógott a levegőben az egész.
-
Silenzio
addikt
-
Zandal
tag
A helyes, mely a játékban is elhangzik, verzió a következő: Vader won't always be your master. Sajnos itt rosszul lett idézve, de javítva lesz
!
-
Silenzio
addikt
Ez mondjuk elég ortó utalás szerintem Lukács Gyuriéktól... Starkiller Skywalker eredeti neve volt még 1974-ben, az első forgatókönyv idején. Nem tudom mi a faxért kellett beemelni... talán párhuzamot akartak vonni vele? Épp ez a sztori lényege: Galen hiába ugrál a két értékrend közt, sosem lesz olyan, mint Luke, hiszen akkor értelme sem lenne az egész sagának.
-
Zandal
tag
válasz
infectedmann #13 üzenetére
Csak ebben bízhatunk, sajna nem rajtunk múlik.
-
"...Ha kell villám vagy tűzsebzést adhatunk egyik vagy másik kardunkba..." - mi a fészkes fene ez, Dragonball???
-
Silenzio
addikt
Hát nem tudom, milyen PS3-on, de PC-n egy 8-ast megérdemel a grafika. A többi meg egy 6-ost. Vagy még azt sem.
aram01: igen, Ozzy Osbourne meg valami istentelen beszédhibával azt kornyikálta: I am Skywalker...
HardRic: beszélt angolban is van. Igazából senki nem beszél úgy, ahogy az akadémista nyommerek megtanítják az angoltanároknak...
-
bigga
aktív tag
Talán egyszer lenyomom a hideg téli szabadnapokon, de különösebben nem hat már meg - A Force Unleashed 1 után már tényleg egy százezredik rókabőr - illetve ha hasonló hangulatra vágyom akkor még mindig a Jedi Knight sorozat a legjobb, vagy ha egyszer megjelenik a KOTOR3 - na az majd tetszeni fog...Ha lesz..
-
infectedmann
őstag
Jó lett bár pofátlanul rövid az első részhez képest. Remélem ha lesz 3. rész azon kicsit többet dolgoznak és nem vagyok a nevével próbálják eladni.
-
aram01
nagyúr
I am star wars fan
-
Gothmog
senior tag
válasz
Taifa Díaz #5 üzenetére
Lehet, hogy van ilyen szabály papíron, de ha hangsúlyozni akarják a dolgot, akkor inkább használják pl. a never ever szópárt.
Ez a won't never egyszerűen bántja a szemet.Bár hozzátenném, nem kevés öniróniával, hogy maximális hülyeség egy magyar nyelvű fórumon egy ilyen totál mellékes dologról vitatkozgatni
-
maláj
addikt
jó játék de tényleg rövid mint azt már előttem is említették
-
Geller72
veterán
ööööööööööööö...öregszem..
. Ha ingyen kapnám, elajándékoznám valakinek....ez van..
...persze, ettől még "megakúl" gamma lehet.
.
-
proSpidA
csendes tag
Nem rossz kis teszt, csak kicsit szerintem sokszor használod benne a ,,Lucasartos fiúk" kifejezést és rosszul írod a főszereplő nevét helyesen: Galen Marek vagy esetleg Galen "Starkiller" Marek, de semmiképpen sem Garen Starkiller.
-
keIdor
titán
Szerintem nagyon jó játék lett, de 4-5 óra alatt végig is lehet vinni.
Szóval pofátlanul rövid...
"Vader won’t never be your master!" <-- ez így szerintem nem helyes. Vagy:
1. Vader won't be your master anymore!
2. Vader will not be your master!De lehet tévedek, régen volt már nyelvvizsgám...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Star Wars. Egy univerzum, amely mára több generáció kedvenc univerzuma, amely sok embernek megváltoztatta az életét és kapcsolatát a sci-fi-vel, a jó és gonosz örökös harcának bemutatása réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest