Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
AppleUser #137 üzenetére
FREE != INGYEN
Mindenki félreérti, mindenki.
A Free azt jelenti Stallman értelmezésében - aki az Open Source kitalálója -, hogy a kód nyilvános.
A kocsis / festményes analógiára: a kocsi kapcsolási rajza / tervrajza nyilvános. Legyárthatnád, de nem fogod. A festmény festékének összetétele nyilvános, sőt, az ecsetvonások íve is az.
Ettől még nem feltétlenül tudod, hogy kell elkészíteni, de látod, miből áll össze. Más, aki jobban ért hozzá, javíthat rajta, hozzátehet, és ettől jobb lesz.A Free Software nem azt jelenti, hogy ingyen van, hanem hogy szellemileg nyílt.
Könyörgöm, mielőtt vitába kezdtek, legalább olvassatok már utána a dolognak, erről elég sok írás van.
SZERK.
Az MS supportját tényleg nem kéne szidni... a Technettel per pill egyetlen linuxos szakmai fórum sem ér fel rendezettségben és dokumentáltságban. Ami konvergál, az az Arch fóruma, de még fényévekre van tőle. -
attila9988
őstag
válasz
AppleUser #137 üzenetére
Ha veszel egy kocsit, akkor nem tudod oda adni a haverodnak, úgy, hogy neked is legyen. Ha megveszel egy festményt, max lefényképezheti a haverod, de nem lesz nála semmi féle festmény... Nem értem a logikádat.
Én meg azt nem értem, hogy miért akarod a software -eket összeegyeztetni az autóval, vagy a festményekkel, ha egyszer teljesen más természetű, és más a működése is.
(#136) Ha megy neked az értő olvasás, akkor szerintem nem lehet gond a kérdésed megválaszolásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Vadiúj számlás SSD-k
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest