Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
AppleUser #137 üzenetére
FREE != INGYEN
Mindenki félreérti, mindenki.
A Free azt jelenti Stallman értelmezésében - aki az Open Source kitalálója -, hogy a kód nyilvános.
A kocsis / festményes analógiára: a kocsi kapcsolási rajza / tervrajza nyilvános. Legyárthatnád, de nem fogod. A festmény festékének összetétele nyilvános, sőt, az ecsetvonások íve is az.
Ettől még nem feltétlenül tudod, hogy kell elkészíteni, de látod, miből áll össze. Más, aki jobban ért hozzá, javíthat rajta, hozzátehet, és ettől jobb lesz.A Free Software nem azt jelenti, hogy ingyen van, hanem hogy szellemileg nyílt.
Könyörgöm, mielőtt vitába kezdtek, legalább olvassatok már utána a dolognak, erről elég sok írás van.
SZERK.
Az MS supportját tényleg nem kéne szidni... a Technettel per pill egyetlen linuxos szakmai fórum sem ér fel rendezettségben és dokumentáltságban. Ami konvergál, az az Arch fóruma, de még fényévekre van tőle. -
attila9988
őstag
válasz
AppleUser #137 üzenetére
Ha veszel egy kocsit, akkor nem tudod oda adni a haverodnak, úgy, hogy neked is legyen. Ha megveszel egy festményt, max lefényképezheti a haverod, de nem lesz nála semmi féle festmény... Nem értem a logikádat.
Én meg azt nem értem, hogy miért akarod a software -eket összeegyeztetni az autóval, vagy a festményekkel, ha egyszer teljesen más természetű, és más a működése is.
(#136) Ha megy neked az értő olvasás, akkor szerintem nem lehet gond a kérdésed megválaszolásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged