Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos fejegységek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
A Conviction is jónak indult de nem lett egy nagy élmény. Semmire nem emlékszem már belőle...
-
szebev
senior tag
Nem volt egyertelmu amit irtal elsore ? Igy mar vilagos , ahogy reszletesebben leirtad ! Nezzel tobb videot rola , ha nem tudod milyen jatek , mert ha nem tetszik az elozetes , akkor nem is erdemes letolteni ! Szerencsere pont ugy csinaltak meg , hogy lehet lopakodva es Rambo modra is haldni benne . Szoval minden igenyt kielegit ! A coop-rol nem is beszelve !
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #7 üzenetére
1. Technikailag az accountomhoz tartozik, theát megvan, csak nincs hozzáférésem
2. Ki mondta, hogy vettem? Giftként kaptam a GTX780-hoz. -
BlackSoft
addikt
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Egy még ki nem adott játékot ha megveszünk, akkor csak akkor engedi letölteni, ha megjelent...Ha előrendeled boltban dobozso formában, akkor sem hozzák ki neked házhoz megjelenés előtt.
Nekem már megvan Uplay-en, de nem lehet leszedni amíg ki nem adták hivatalosan, nincs letöltés gomb...
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #2 üzenetére
Igen. Természetesen nem tudom még letölteni, és nem tudok vele játszani megjelenés előtt...
-
BlackSoft
addikt
Ez érdekes...Főleg, hogy már megvan a játék, de még egy Trailert sem néztem meg, és eddig azt sem tudtam mi ez XDDDDDD
Sosem játszottam még Splinter Cell-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Milyen processzort vegyek?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- PayPal
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest